GOD JUL!

I morgon är de julafton, hm. Tur att de känns som de då, nooot! Även fast jag åt julskinka o grejer idag, de är pyntat osv så har jag 0 julkännsla. Jaja, de kanske kommer imorrn eller nått. Ska iaf bli gott med lite julmat :)
Har jour imorrn också, får hoppas att de inte bli nå jobb när de ska ätas och delas ut klappar. De visar sig!

Igår, "första lediga dagen" jobbade jag typ 8 timmar. Typiskt. Men de var gansak roligt iaf. Var bärgning som gällde.

Blev rätt sent igår, så ringde den halv sex i morse och nån ville ha en starthjälp. jobbigt. Så är lite trött nu faktiskt. Senare på dagen var de stor städning och tvättnign av bärgaren. Tog typ 2 timmar. Sen har jag hållit på med min bil halva dagen. Bytt däck. Har strulat en del. Visade sig att bultarna inte passade heller. Så på torsdag måste jag ha ett par Audi orginal direkt dom öppnar. typ panik byta och åkte o besikta kl 07.20. Så jävla otur.

I morgon ska jag ut och övningsköra med bil o släp uppe på industriområdet. Ska köra själv typ. Hehe. Lär ju öva, har inte så mycket tid kvar o hinna med o köra liksom!

Juldagen ska spenderas i Kd, great. Blir nog skoj som vanligt. Fast åker mest ner för o träffa Hanna, ska bli sååå underbart.

godnatt

pämp

Idag är jag hemma från jobbet pågrund av sjukdom för första gången på hur länge som helst, jag de lär vara mer än ett år sen eller nått. I tisdags kväll började jag må dåligt, värk i kroppen, ont i nacken o snorig. På natten höll jag på o frysa ihjäl. medans svetten ran som ett vattenfall. Hela sängen var blöt. Vaknade o gick till jobbet. Mådd piss hela dagen. Så ont i kroppen, ingen ork och ja.. typ. Hade världens skitdag också! Typiskt. På kvällen körde jag lite på trafikskola igen, gick halv bra pga av att jag mådde så dåligt och frös så jag skakade :( Sidor förflyttning med bil o släp är förövrigt väldigt svårt.

Ja och idag har jag i princip inte gjort nånting, gick upp, åt lite frukost sen gick jag o la mig en stund till. Så har jag bara slappat vid tvn o datorn, nå mer lär de väl inte bli.

Jag o bror bytte rutor på bilen här om dagen också, jävlar vad  svårt de var i början. Vi fattade ju liksom inte hur vi skulle komma in i panelen överhuvudtaget, tillslut kom vi fram till att man skulle borta med en lite bit innfanför handtaget. Sen den där jävla liten, vilket helvete de var o få på den. De tog nog 3 timmar för första rutan. Nu är de bara däcken som ska på fälgarna. Pappa ska köra ner fälgarna till vulken senare idag, förhoppningsvis slänger dom på däcken idag. Så funderar på o beställa tid för besiktning i morgon bittit nångång. De vore naaajs. Saknar mig bil! :)

åh, jag längtar till mellandagarna.

Ja vad ska man säga

typiskt.

Hm, åkte iväg på lite kryssning i lördags med jobbet. Man var skapligt taggad efter förra årets hitt. Första ölen knäpptes efter fem minuter, alltså vid typ 11.30 :) Ja, sen åkte vi buss. Skrattade massor, skämtade osv. Najs jobbarkompisar. Framme i sthlm fick vi sitta o vänta, var rätt segt. Kom på att jag inte orkar skiva så detaljrikt. Vi åt iaf julbord sen. Jag drack kaffe iår igen, lär jag ju få höra ungifär lika länge som förra gången. Sjukt gott med julbord :)
Sen for vi till kareokebaren, jag hade ju sagt att jag aldrig skulle sjunga. Sen hör man "Japp då var de Andreas Kursu" ååh typiskt. Chefen hade anmält mig. Jaja full som jag var så gick jag upp o skämte ut mig. Samme filmade. höll på o dö när jag såg filmerna idag, haha. Jaja jag bjuder på den :)
Senare på morgonen gick jag o jocke på däck. Vi gick förbi 3 killar. Smack sa de så slog dom ner jocke, sparka lite på han osv. Den där kursu, ja han sprang iväg han. Men vad ska man säga.. förlåt? Hade nog sett ut ungifär som jocke om jag hade stannat, inte vacker med andra ord. :S idioter.
Söndagen startades med ett gäng återställare så var man igång igen. Sjukt sliten på kvällen. Och ännu värre var de i morse och i förmiddags. Sletet.

Jag är så jävla klumping också, lyckades slå i knäet på jobbet idag. Inte första gången direkt. Men de här lär ha varit värsta gången. De typ svartna för ögonen och jag kände att jag nästan ville spy. Kunde inte röra fötterna och trodde jag skulle dö eller nått. Klant!

Har kör på trafikskolan idag också, gick riktigt bra. Fick faktiskt beröm :)

Fäljar var pappa o köpte i lördags också, bara däck som saknas, byta rutor ska göras, besiktiga, byta olja, hm sen är den redo. typ :)

nej nu ska jag fan sova.

SAKNAR Hanna! =)

gash

Hej

Lördag morgon. Nyvaket, skulle helst vilja krypa ner i sängen igen med de hinns inte!

I veckan då, de har jobbats, hafts jour och så vidare. Tränat har jag knappt gjort heller. 2 gånger och de har gått helt åt skogen. Blir lätt så när man haft ett litet uppehåll, lika bittert varje gång. Lär börja köra igen. Men sen kom jag på att de är ju jul snart. Då blir de oftast dåligt med träning, typiskt. Får väl börja köra hårt i januari igen.
I måndags drog jag och farsan upp min bil på bärgaren och körde upp till jobbet. Där tvätta vi den och putsade och damsög. Åh vad fin den är :) Blev ju nästan tårögd när man hörde de mullrande ljudet :P Sen ställde vi undan den o drog på ett kapell. Sen har jag fundet o funderat, och kommit fram till att jag ska ta fram den igen. Så pappa åker o köper ett par fälgar idag. Skulle egentligen haft däck på fälgarna men dom ville han ha kvar, jobbigt. Men men är ju bara o beställa nya. Blir lite dyrar dock!
Var och hämtade 2 nya rutor igår också. Ska väl försöka få på dom nån dag när jag har tid, om jag nu kan. De vet jag ju inte än... får se hur de ser ut. Kommer som vanligt säkert ha sönder nånting :S

I Torsdags körde jag med bil och släp på trafikskola också. Backa rakt bakåt i över 1 timme, hah. Men de var jäkligt förrvirrande och svårt. Ett släp går inte o backa helt rakt, de vill svänga åt nått håll hela tiden, så man lär vara med o styra i princip hela tiden. Tog en stund innan man kom på "tänket" Var jäkligt roligt faktiskt. Mer mkörning på måndag och tisdag. Uppkörning väntar!

Sitter och ser fram emot en kryssnig nu jag, vi ska på den årliga julkryssningen med jobbet. Lär bli jäkligt roligt! Hoppas bara man inte gör bort sig o säger nå dumma grejer :P

"Kursu is no longer listed as singel" ;P

Sakna! Jag ser fram emot mellandagarna! :)

fdsa

Hej!

Galet vad upptagen man kan vara ibland. Har liksom inte haft nå tid alls denna vecka känns de som. Som idag han jag vara hemma 20 minuter efter jobbet sen skulle jag till brandstation. Kom hem därifrån vid halv 9. äta o greja, prata lite i tele osv. Jaha så är klockan sovdags typ. Har inte äns hunnit hålla på o fixa med nya mobilen... typ lägga över nummer, musik o grejer... åååh typiskt!

har förresten köpt ny mobil! eller ja, jobbet har köpt en åt mig!

Brandövning idag. Träning av trafickolycka.. väldigt nyttigt.

Var med om en sjuk grej också. Satt hemma hos en kompis och han har en tjej som bodde i skoghall en gång i tiden. Vi kom in på att jag hade bott där och skulle ner i helgen. jaja.. vi kom iaf fram till att hon hade gått i samma klass som skoghalls syster i massa år. Asså hur sjukt är inte de?! typ världen är hur liten som helst :)

Orkar typ inte skriva så mycket idag, de får räcka, lär packa o sova o grejer!

Längtar förresten jätte jätte mycket till i morgon. Ska till KD. yes yes yes. Träffa lite trevligt folk o ha lite trevligt :)

tjohoo..

Idag var det slutprov och grejer på brandstationen. Det gick bra, vilket innebär att kursu frånochmed idag är deltidsbrandman. Blir dock bara reserv men jag har turen att jag och chefen är i samma lag, så vi kommer hålla på och dela på hans jourvecka.. typ. Så jag kommer få ha en del jour. Så jävla häfftigt.. .typ hajtänder. :)

ADR kursen sket sig ju, känns ju så jävla bra.. eller inte. Körde 2 fulla dagar med utbildning förra helgen. Sen skulle de vara lite prov o grejer denna helg. Ja idag lördag. Så jäkla typiskt att jag hade brandjoxet då. Ja så då sket sig mitt ADR intyg... alltså slösade jag bort 2 dagar förra helgen. Lär inte bli så poppis på jobbet heller.. bittert. Men men, vad ska man säga? otur.

Har bärgningjour i helgen också. Så idag skulle jag ut o plocka upp en bil ur diket. Vägen vad snöig och moddig som tusan. Som tur är har vi inte fått några vinterdäck på bärgaren än. Så jag kan ju säga att de bara är tur att jag inte hamnade i diket. De kom en kurva modell medelskarp.. alltså inte nå jättestark. Jag visste ju att den skulle vara hal så jag saktade verkligen in, ganska mycket också. De gick inte fort alls. Shopp sa de så gick bilen rakt på i kurvan, jag svängde försiktigt och försökte bromsa vilket inte gick alls. Fick lite fästa och for över mot andra sidan vägen och påväg ner i de diket. Men klarade mig... på håret typ. Förstå om de hade kommit en bil när jag ligger o sladdar runt över hela vägbanan...Jobbigt? Hade varit en höjdare o ringa chefen "Hej, du de har hänt en liten grej. Har kört i diket med bärgaren" hmm... nej tack!
Slog förresten i knäet i flaket när jag skulle hoppa upp på de, så jävla ont de gjorde och gör fortfarande. Skapligt klantigt :)

Du får mig att skratta :)

De ska då alltid finnas men, oftast är de drygt också.. inte men som i killar alltså.

Kan de bli nästa helg nu? jag längtar.