sick

Ja sjukaste drömmarna nu 2 nätter i rad. Måste påpeka att jag vaknat och fortfarande trott på de jag drömt typ, om ni förstår. Kommer dock inte ihåg helheten av drömmarna och orkar inte skriva allt.
Men iaf, igår drömmde jag om jättestora knott, som verkligen va stora. Dom bet mig i ansiktet och huvudet, de gjorde typ jätteont. Jag vaknar helt yr och tror att dom är i mitt rum eller nått. så jag drar över täcket över huvudet och kryper ihopp under täcket och hoppas på att jag inte ska bli biten mer. Vaknar senare över att jag har täcket över huvudet och är helt svettig och  funderar på vad fan jag sysslade med :P
Inatt minns jag inte riktigt varför, men jag behövde iaf flytta alla grejer jag hade bredvid sängen för de skulle hända nått där så grejerna skulle bli förstörda eller skitiga. Så jag vaknar/halvsover/gör de i sömnen. Alltså flyttare grejer, Jag flyttade dock bara kläder och en väska, stolen fick visst stå kvar. Imorrse vakna tänkte jag, Varafan? haha
Ja de är nästan så man blir rädd!

Annars då, jodå.. jag är typ jättetrött. Troligen bara för att man missade x antal timmar i helgen, vilket är svårt o ta igen i veckan. Har tränat 3 gånger också och i morgon åker jag ner igen. wee hoppas de kommer bli skoj.. men de är jag typ säker på att de kommer bli, typ super skoj. Ledig på fredag liksom, hur gött är inte de? as länge sen jag var ledig sist.

De kommer säker bli rätt tungt endå.. sorgligt. De visar sig...

dum kalle

ute o cyklar?

Ångest och dåligt samvete. Borde jag ha de? Kanske... Säkert inte. Men de känns endå så...

Säger iaf förlåt.

Skoj?!

Ännu en helg i värmland avklarad!

De hela började med att jag for mot örebro där adam och jag skulle shoppa lite på popuptackel. Stefan va förövrig också där man försvann rätt snabbt. Efter shopingrundan klämdes de en kebabrulle ute på parkeringen sen raca vi vidare mot KD. Väl framme åkte jag till Bladh en sväng. Jonas, skoghall, bladhs bror, mossing, stefan, jonatan, rickard, johnny och bladh var där. Jag och johnny hoppade in i min bil, stefan och jonatan in i stefans bil och for mot forshaga där vi skulle förfesta. Påvägen hände nått som va mindre roligt dock. De gick rätt fort på sinna ställen. När vi kom in i Forshaga låg stefan bakom mig och bakom honnom hade han en polisbil, vilket han inte såg. Helt plötsligt åkte stefan om mig, Polisen kom och vill om mig, sen kör stefan halvt om i en korsning, vilket polisen inte tyckte om. På med blåljus och stoppa han. Men de skuma var att dom sa att han hade åkt för fort bora i skåre? Hemskt oroligt att han skulle bli av med körkortet men han fick "bara" en saftig böter. Skönt!
I forshaga träffade man massa roligt folk som man inte träffat på hur länge som helst. Super skoj! Sen drog vi in mot nöjes. Där va de sjuukt. Så jäkla roligt o träffa allt gammal folk. Svårt o beskriva. Och så dom där minnesluckorna!? de är helt sjukt. Kvällen avslutades i forshaga där vi skulle på feting efterfest, vilket slutade att vi sommnade hemma hos emelie. typiskt.

Dagen där på vaknas de upp och vi öppna dagen med en deg. Jag började dricka lite öl också, känndes lika bra. Sen försvann alla och jag och emelie var kvar och sov några timmar, välbehövligt! Sen var jag och johnny en sväng till sörtjän. Efter de va de rejält tankande uppe hos nyman och lisa. Trevligt o sitta där snacka skit. Sen vidare in mot Campus i karlstad, där va de sjukt mycket folk och alla var sjukt fulla :) Vi var inte där direkt länge innna vi hoppade på bussen mot nöjes. Minnesluckor. Jag och Johnny sprang iväg en sväng till burger king och käkade. Sen tillbaka till nöjes. Sen stängde dom. Korv utanför. Sen blev de som de blev. Bortamatch, 24 taggare :P haha..


Idag hämtade elias mig och vi drog vidare och plockade upp bladh och mossing. Så åkte vi iväg till bergvik och käkade. Halvgott bara. Efter maten skjutsade vi tillbaka mossing och bladh och drog vidare mot karlstads flygfält och kollade på lite streetrace. Soft värre.

Nu är man iaf hemskt trött, blir nog o gå o lägga mig typ nu. Tidigt värre.

Över änd ut.

idiot.

Men snälla söta rara kursu, vad fan tror du? Jag tror och hoppas allaldes för mycket. men endå vet jag ju?!!?? JAG..... Ååhhh. fan va less jag blir asså. Jag är ju fan totalt mongo. En idiot

Fan inte värt de... jävla bajs skit.

Jag är föresten för snäll och kan inte säga nej. JÄVLA SKIT.

Fan ALLT BELV JU BAJS?!

Duktig..

Idag har varit en gansak bra dag, eller de har varit ganska mycket krångel med diverse grejer på jobbet. Men de har endå varit bra. De har löst sig liksom. De jobbigaste var dock att jag inte får ledigt från luch på fredag, jobbarkompisen skulle visst vara ledig hela dagen, vilket var bestämmt sedan länge. Då passar de inte alls bra om jag förvinner också. Jävla skit :( Hade ju hoppats på o öppna första ölen vid 15 tiden med bladh. 

Nu känner jag att jag har varit hemskt duktig dom senaste dagarna. Har promenerat 3 ggr denna vecka á 1h. Har sprungit 1 gång. Ja, jag har sprungit... har jag nog inte gjort på ett år säkert! Sen har jag varit på gymmet 2 dagar. Synd bara att den där nedrans handleden inte vill samma sak som jag. Köpte dock ett par handleds stöttor eller vad man ska kalla de. Man lindar de iaf runt handleden och de blir mycket stabilare. Hjälpte lite iaf, men de gör fortfarande ont. Oflyt. De är bara o köra på. "Pain hurts" :P hm..

Ja i helgen smäller de rejält. Längtar som tusan. Kommer bli suuuper skoj.

De har tänkts väldigt mycket på dig idag.

Fan de är alldeles för lite helger på ett år, eller man är iaf ledig alldeles för lite. Kommer ju inte hinna med allt jag vill. Är helt uppbokad... typiskt. Tur att man lever ett par år till iaf. Men man vill ju göra ALLT nu :P

Wooho..

Ännu en måndag avklarad, denna vecka kommer antagligen gå lika fort som vanligt, så snart är de helg. Men de gör inte mig nått... tvärtt om :) Idag har jag iaf varit värsta seriös. Drog till gymmet när jag kom hem från jobbet, körde ett rätt lätt pass bröst. Lätt var de eftersom jag inte orkar nånting. Bröst tappar man så jävla mycket direkt man inte träna, vilket jag har gjort :S När jag kom hem sen var jag ut och sprang, de lär ju inte ha hänt på säkert ett år. De känndes jäklart bra endå, jag är förvånad. Jag har fått värsta motivationen igen. Härligt!

Sitter här och är 1 mm från och beställa en ny kamera, de vore så jäkla skoj. Jag kommer snart förköpa mig på grejer o gå i konkurrs eller nått. De känns nästan så iaf. Men vill så gärna ha den rackarn. Lär bli den innan jag går o lägger mig om jag känner mig rätt :) Niiice. Canon EOS 400D, de är grejen de :)

Annars då?... nja händer inte möe.

Typ

Ja då var mästare kursu hemma igen. Mästare på att köra fel i stockholm iaf.
Åkte dit med cheeefen och en jobbar kompis i fredags. Skulle på konferas, mässa och tydligen middag också. Mässan va skoj. Middagen var oväntad så jag kom iväg hemskt sent därifrån. Jag skulle ju iväg och fiska i Malma. Ännu senare blev jag när jag körde fel. TOTALT. Hamnade mitt inne i stan, igen. Haha fattar inte hur fan de gick till. Jag kom iaf fram till malma tillslut där Johnny, jere och minken väntade. De hade kommit upp 2 fisk. Igår kväll plockade även jag 3 fisk. Fick felst. Nytt PB x3, wee :) Suttere på 3050. gött de.. och större ska de blir!
Grymt cool sjö dedär, sprang runt hjortar och älgar och skrek i buskarna bakom mig. Massa skumma fåglar och värsta coola miljön. Dit ska jag igen!

Öj imorrn ska man jobba igen, känner att jag kommer vara väldigt trött. Känner mig inte så motiverad till en måndag :S Hade tänkte en morgon promenad före jobbet också. Eller så kommer jag vara så trött så de blir snoozen istället :/
Snart är det den 25 också, längtar verkligen. Lär bli skoj till tusen. Träffa allt gammalt folk! yeah!

Jävelskap

Ja då va man nyligen hemkommen från Stockholm. Tar de från början.
I går vid 11 tiden åkte jag från jobbet mot Stockholm, skulle vara ute i god tid ifall de skulle köras fel och grejer. Ja de var nog bra tur att jag åkte i god tid. Slog in gatuadressen på navigatorn i bilen och for iväg. När jag kom in i Stockholm började jag svänga in på alla möjliga avfarter och smågränder. Helt plötsligt var jag mitt inne i stan, fast jag egentligen skulle till sundbyberg?! De måste ha funnits 2 vägar med samma namn? Helt fel, helt panik åkte jag runt mitt inne bland gränder, mongo parkerade bilar, vägarbeten, FOLK, lastbilar som var alldeles för stora för att egentligen åka där och ja... Ni kan ju tänka er själv. Jag hade inte den blekaste vart jag var? Snurrade runt i typ 1 timme fram och tillbaka ut på e4an och grejer. När de bara var 15 minuter kvar till utbildningen började ringde jag chefen. Han guidade mig rätt ganska snabbt som tur va, kom ca 10 min sen. Fy fan vad jag hatar stockholm!
Första dagens utbildning var klar, och vi drog till hotellet. Skulle egentligen ut o käka o dricka öl med dom andra bärgarnissarna, men åkte och plockade upp adam istället sen åkte vi ut till han på värmdö. Var ut och åkte lite båt i skärgården.  De var trevligt. Klockan började bli mycket och de vart dags för mig att åka hem, hur fan jag nu skulle hitta till hotellet? Ja efter ha varit i södertjälje en snabbis (:P) så kom jag tillsut till rätta på hotellet. nog om de :)

Idag var de mer utbildning. Sen åkte jag hem. Nu hittade jag iaf hem, tro de eller ej. Imorrn ska jag jobba lite på förmiddagen, sen blir de stockholm igen. Ska på en mässa en snabbis, har dock med mig pekka som hittar, verkligen tur! :) Efter mässan drar jag till malma och tillbringar helgen i sutarens tecken. Hoppas man nyper nån fining.

Jävlar va onyttig jag har varit den senaste veckan då, cola, choklad, ätit snabbmat och ute flera ggr senaste dagarna, känns inte alls bra! :/

Förresten, sa jag att jag hatar stockholm?

Du. Tråkig.

De kommer bli SÅ skoj.

öhm...

aj aj aj..

Vilken härligt go träningsverk jag har, sådär så man inte kan sträcka ut armen helt. Så de blev inget gym idag :)
Jag som trodde att handleden var bra, men upptäckte idag att den gjorde rätt ont endå, fan va trött jag blir. Ska iaf prova köpa stödgrejer till handlederna och se om de hjälper, annars skiter jag i om de gör ont och kör endå.

Ibland blir jag så trött på mig själv. Nästan så man skrattar. Är ju så sjukt mesig, kan inte säga nej. Kan inte inse fakta. Suck Kursu!

Måste bara säga att ni måste se några filmer. "The prestige" "Deja vu" "The Hitcher" och "The illusionist". Filmtips från mig ;P

Senil?

Ja jag tror jag börjar bli senil. Är sjukt glömskt. Har gått ner 2 ggr nu och inte fått med mig de jag skulle ha med upp, utan har tagit med nått annat. haha. Nästan så man blir rädd!

Idag var jag på gymmet, de var inte en dag för sent.. eller så var det de :P Det bästa av allt, handleden fungerade typ, kännde de väldigt väldigt lite vilket är hemskt possetivt. Blir o dra ner imorrn igen, fast o köra bröst, då belastas inte hanleden på samma sätt som idag när jag körde biceps så de ska nog gå bra! woho!

Jäklar vad jag är blå på benet, typ årets största lårkaka fast på vaden + några stora till. De värsta är att jag inte har den beklaste av hur dem har kommit till. Haha :P

Jaha och då var denna helg över. Dom går fort även fast man inte gör nånting typ. Nästa vecka lär ju gå skitfort också.
Jobba måndag, tisdag. Utbildning i Stockholm Onsdag, Torsdag. Mässa fredag sen drar jag direkt till Malmasjön med Jere och Johnny. Soft värre. Ska umgås lite med adam också när jag är i the big city. Kanske hälsa på han på värmdö? Blir nog en skoj vecka endå.

Godnatt.

Typiskt

Jour och det händer typ ingenting, typiskt.

Igår var jag och kollade på streetrace med frippe. Massa folk och coola bilar. De coola vart dock att jag glömde mitt bankkort i apparaten på macken (tror jag) Detta upptäckte jag idag när jag skulle köpa glass, utan kort. Klantarsele :) Fick spärra kortet o betsälla ett nytt som jag inte får förens om 3-5 dagar.. Typiskt

Annars har de inte hänt allt för mycket idag. Jobbat lite och promenerat lite. Hemskt härligt med promenader ibland, bara gå och njuta av vädret, naturen och ja.. massor. Ibland uppskattar man vissa grejer väldigt mycket. Härligt!


Haha, varför är jag som jag är. Jag vet ju att? men endå? ........ typiskt!

.Galet

Det är helt otroligt vad veckorna går fort. Imorgon är det redan fredag, helgen rinner ju iväg som jag vet inte vad sen är det måndag igen. Vad gör man av livet liksom? Jag gör iaf knappt nått vettigt alls. Kanske kommer... får hoppas de iaf.

Idag ringde nån jag inte har pratat med på ett tag. Vet inte men de känns alltid bra att prata med dig.. även fast jag.......eller? har ju intalat mig själv 100 ggr att, nej.

Jag blir galen på att inte vara 20år. Helt mongo vad mycket grejer man inte får göra förens man är 20år. Har haft massa problem med att inte ha varit 20år. Det är enda nackdelen med att man började skolan när man var 5år, nästan iaf. Nu skulle jag skaffa ett nytt kontokort, men nej nej. "Grundkrav för att få söka: MInimiålder 20år"
Lika var de när man skulle låna, "du måste vara 20år" Lika var de på arbetsförmedligen förut när jag skulle ta C-kort "Nej då måste man vara 20". Om jag hade varit 20 hade även AMS betalat massa av lönen, men nej nej... jag fick ha praktik och tjäna knappt nånting bara för att jag är myndig... men inte 20! suck. Systemet? krogen? Ja de finns hur många exempel som helst. Vafan är man myndig så är man? är ju helt mongo!

Kom precis fram till att jag nästan alltid är nagativ i bloggen, iaf känns de så :)

Kan skriva en sista posetiv grej, hm... Hehe. Imorrn ska jag nog på Streetrace, woho!
Förresten 25 börjar närma sig också, de kommer bli så himmla roligt! Träffa allt gammalt folk. Längtar!

ägg som adam hade sagt.

De kan hända..

...att jag har hittat en ny favoritlåt för stunden. Vet dock inte vad den heter. Skön är den iaf :)

Annars händer inte mycket, knäet har slutat göra ont efter helgens bravader, dock har halsen börjat sepa sig, IGEN! Helt otroligt. Fick veta att jag ska iväg till stora staden sthlm på utbildning av en ny mojäng till bärgaren nästa vecka. Sova lite på hotelle o grejer, great.

Hm tänker väldigt mycket. Vääldigt mycket intryck o grejer.

"Nej, nu SKITER vi i de här och drar till Schlagerbaren" Hahaha...vilken tabbe.

Ännu en helg...

Som var helt otroligt bra. Tar de från början.

Typ i torsdags kväll sa nån "jo men snälla kom hit o festa lite" hm tänkte jag och i fredags eftermiddag efter lite strul var jag påväg ner mot värmland, igen :) Värmland is the shit. När jag kom fram var förfesten med Sanna, Metthe, bladh, moa, linda, elias och linda redan igång. Jag satt snabbt igång jag med. Utan mat i magen. Senare dök nyman och lisa upp också. Hemskt trevligt och träffa allt folk, va vääldigt länge sen man träffa vissa av dem. Sen va de arena som gällde. party pyart, brottning, ont i knät, fyllemat och minnesluckor. Hände även en del annat skoj också :P Skojigt va de iaf!

Lördagen började med att bladh lämmnade mig och åkte till kil. Jag hade somnat med kläderna på och mådde SKIT. efter en spya mådde jag lite bättre. Jag tog en dusch, hoppa in i bilen och hämtade upp adam. Vi skulle till kil för o möta upp dom andra (Emelie, sanna, bladh, elias) så åkte vi hem till bladh o käkade pizza. Gick segt :) Senare skulle de grillas, men de blev inte med adam och gänget som var planerat från början, utan med dom i emsen, trevligt. Va en sväng i fif också. träffa lite folk. Alltid lika trevligt. Sen skulle vi tydligen på nöjes också :) Förfesten va skojskoj. Sen mot nöjes där de va sjukt drag. Ja och där va de skojigt värre. Behöver inte gå in på hur kvällen slutade.  Sjuuukt kul jag och bladh hade!  haha

Eftersom de va lungt på lördagen (typ) och vi drack massssa vatten vaknade man upp och mådde hur bra som helst. Bladh drog till kil igen. Då ringde telefonen och elias undrade om vi skulle dra en fika och gå på stan lite. Satt på ett cafe och snackade en jäkla massa skit. Va länge sen man träffa elias (förutom i fredags) Det var iaf riktigt jäkla trevligt! Efter en heldag med elias i stan  åkte vi till fif o satt där o snackade skit hela eftermiddagen och kvällen. Hade en otroligt trevlig visstellse i värmland, de är en sak som är säker.
Nu längtar jag till 25e!

Ny kamera ska jag ha också, va inte alls bra o sitta o leka med elias kamare! De kommer bli dyrt ju :)

Fan vänner kommer och går, är så jäkla trist :S

2007-05-02 ! En helt vanlig onsdag

Idag är det onsdag och det är snart helg igen, jäklar va gött :) Fan denna vecka blev ju klockren bara för man va ledig o grejer... hur skönt som helst. Undra om de eventuellt blir hedemora och gävle i helgen. Man blir själv hemma i helgen också, mamma och pappa åker till stugan i morrn. Härligt värre.

Idag har jag klippt mig också, vette tusan om de blev riktigt bra. Blev iaf inte riktigt som förra gången och inte riktigt som jag hade tänkt mig, det är alldels för smalt. Men men, håret växer ju snart ut igen. :o

Jäklar vad slapp jag är, tränar ju ingenting nu för tiden. De beror iof på att jag har problem med handleden fortfarande. Men jag hade ju tänkt o köra lite promenader, men nej nej. Har varit ut en gång. Sen tänkter jag bara "nej jag gör de imorrn istället" Men de gör man ju inte... typiskt. Särpning!

hm... ja de får vara nog för idag