eyyo

Sliten är vad jag är. Kom precis hem från jobbet. Blev bara 14 timmars jobb idag. Jobbigt o sitta o koncentrera sig på vägen i de här vädret och mörkret. Ögonen känns som grustag nu. Men men, de gäller o stäla upp. Eller vad ska man göra när man inte kan säga nej, typiskt :)

Hörde en så jäkla bra grej på radion idag. Dom pratade om T-shirts och tyck på dem. Bästa, sämsta, fjantigaste osv. När de var en som mailade in och skrev "Min jobbarkompis gick precis förbi en med lite lustig t-shirt. De stod "Ät gul snö, det kan ju vara öl" hahaha! Jag låg dubbelvikt och skrattade. Den var fan klockren :)

tröööööött

Best of the best.

Jag tror jag bryter ihop. Alltås de här är fan bland de bästa som finns inom svensk humor. Jag skrattar så jag gråter!
http://youtube.com/watch?v=aMb6r3mVB4Q

Ja vad ska man säga. Hipp Hipp Hejarklacken är fan så jävla bra! :D

Rajtantajtan i helgen! Woho! ska blir skojigt!

öööööhmhmh Eggmen

Kan själv anse att jag sovit rätt mycke i helgen och borde vara utvilad. Jag har varit pigg och så på jobbet idag. Vilket inte brukar hända varje måndag. Menvafan, ikväll när jag skall plugga. Tro de eller ej men jag har somnat heeela tiden. Från kl 18 fram till 21.30 läste jag nog 30-40 minuter på sin höjd. :/

Är dödstrött nu också. blir typ gå o lägga sig.

Ska de vara så? typiskt...

Drömmar kan vara najs, drömmar är coolt. Tänk om dom kunde vara varkliga!

Sailor Moon

Då var de söndag igen, för de är verkligen igen. Undra hur många söndagar man har upplevt här i sitt liv, är ett gäng. Är nog rätt lätt att räkna ut, men orka
Iochmed att de är söndag idag har de varit en helg, en ganska händelsefattig helg faktiskt, men endå har jag inte fått gjort nåntign jag skulle.. så typiskt.

Var iaf på Skoternsdag halva dagen igår. Titta på massa skotrar som man bara vill ha. Tur att dom är så billiga då! Njet. Var förbi en sväng i Kupolen när jag endå var ute och for. Spänderade lite av lönen på en ny tröja. Tappade ju bort en liknande för ett tag sen och behövde en ny. (Eller ska man säga supa bort? :P) De är en såndär tröja man inte vill vara utan, en såndär skön tröja :) Men ett tips, åk aldrig till kupolen en lönehelg. Var sjuukt mycket folk. Väldigt jobbigt.
Senare på eftermiddagen kom bror och hans tjej över på middag. Efter de drog jag hem till Elias och Linda och spenderade resten av kvällen där. Kul o träffa dom igen, var ett tag sen. Somna gjorde jag på kvällen också ,vaknade upp på moronen, ja tro de eller ej. Klockan var 11 när jag vaknade. men sen när jag åt frukost frågade mamma om jag hade vridit tillbaka klockan, woho.. klockan var bara 10! hm.

Idag har jag bara trännat och pluggat, och som vanligt suttit vid den här dumma apparaten.
Har ju de där rackarns teoriprovet på Tisdag. har inte pluggat så mycket som jag hade tänkt, men som vanligt blir de aldrig som man har tänk sig. Måste klara de! :S

Hoppas på partaj nästa helg!

Jag vill flytta.

Jag fick nått skumt ryck i fredag och kom och tänka på barnprogramet Sailor Moon, var bara tvungen och gå in på youtube och leta på introt till serien. Vilket intro! haha.

wtf

Tjo!
Var ett tag sen man skrev nått, är den vanliga kursu, som tänker. Ja idag ska jag skriva blogg, men så orkar man inte. Orkar ofta inte göra de jag har planerat eller tänkt att, fan dedär ska jag göra..

Har hänt en del under senaste tiden. Varit runt lite överallt på diverse grejer. Senast i raden var det rajtantajtan hemma hos jonatan och hans kungliga bar (en sån vill jag också ha när jag blir stor!). Va jäkligt trevligt och roligt trotts en del missöden,. But but, som vi brukar säga. skoj helg!

Som vanligt jobbar och sliter jag.. men de är najs. Från och med nästa månad träder min löneökning ikraft, vilket känns väldigt bra! hell yeah.

Tränar gör jag också, en hel del känns de som. Försöker gymma minst 4 ggr i veckan + att de har blivit nått pass på cykeln och nån promenad. Men vad gör de när man fläskar i sig massa mat och godis hela tiden, typiskt :)

Pluggar försöker jag också göra, håller på och tar CE kort för dom som inte visste. Vilket är rätt svårt och drygt. Kuggade första teoriprovet vilket var väldigt väntat. Hade riktigt dålig koll och hade inte hunnit plugga alls mycket. Nytt försök är inbokat! Jobbiga är att jag har värsta press på mig att ta de, vilket känns lite jobbigt :(

När man klättrtat på alla väggar, och ramlat ner. Vad ska man göra då? Kräla på govlet? hmm

hajtänder.