Grattis!

I morgon fyller Kursu 20år! Wooho, han tycker att de ska bli väligt skönt. Så säg grattis åt honnom! :)


Jag kan fan aldrig komma på en bra rubrik?!

Då var den årliga kickoffen med jobbet avklarad. De hela började med ett möte uppe på jobbet i fredags vid 17 tiden. Eftersom man inte bara ska leka när man har kickoff. Sen drog vi vidare till Högbyn, strax utan för Fagersta. Där va de gocart som gällde, o jäklar vad roligt de är. Kom iaf till A-final och spöade samme, så jag är nöjd. I A-finalen började de regna också, shiiit va halt de blev... tror jag snurrade 3-4 ggr, men var ju inte ensam om o snurra om man säger så. Efter Prisutdelningen var det dags för mini fyrhjuling. Lagtävling.... typ staffet. "chafförerna" mot "inne temet" Jag ingick i inneteamet eftersom jag är mer på jobbet än ute i lastbil. hur som helst vann vårat lag... var fan jävlig skoj.

Sen var det dags för mat och alkohol. Jäkligt god mat och jäklar vad trevligt de var. Mycket skrattande. Drog i oss lite öl och wirre sen var de dags för badtunna. naaajs är rätt ord. Sen fick vi för oss att vi skulle gå in i bastun också. Mycket öl och mycket värme. Sen va de slut. Jäkligt lyckad kickoff, rolig som tusan. Nästan gång är de prat om antingen paintboll eller folkrace :)

Igår var de rätt lungt, brorsan och hans tjej var här och käkade kräftor o grejer. Sen blev de lite film typ.

Nästa helg blir de dock rock n roll för fulla slantar, eller nått. Fyller ju faktiskt 20 på Trosdag! wooho. Ska bli sååå skönt. Åker nog ner till Karlstad på torsdag efter jobbet. Kanske blir lite öl då? Sen på fredag har föredetta skolan annordnat ett 10 års jubileum, så då är alla gammla elever bjudna. Pratades om att de var 140 anmälda. De kan nog bli jäkligt trevligt! På lördag blir de nog bara party, med gänget. Troligen lite halvlungt för mig för jag måste åka hem halvtidigt på söndag. Kommer ju massa folk hit o ska fira mig så då är de ju en fördel om jag är hemma. Yes yes yes.

Min datorjävel strular också, hänger sig o håller på. Jobbigt värre.

Lär lägga in ett dagens filmtips också, The Bourne Ultimatum. Ja den var fan riktigt bra!

Ny arbetsvecka imorrn, lär bli en dryg jävel eftersom jag ska köra maten... de är nog de enda jag tycker är riktigt tråkigt på jobbet. Men men, är bara 4 dagar. Är ju ledig på fredag!

Njet.



Sitter här o har konstaterat att alla är galna i Facebook. 10 av 12 mail om dagen är om facebook typ. De snackas om de på radion, de skrivs om de i tidigningen. Ja de är verkligen inne just nu. Men visst, jag använder de ju själv... tycker de är helt ok endå.

Sitter här med träningsverk också, rackarns marklyft.. det tar knäckten på en, alldra helst om man inte har kört de på 2-3 veckor. Stel som en pinne och väldans träningsverk. Men de känns rätt gött faktiskt! :)

Idag kom brev från länsstyrelsens trafikavdelning i västerås. De innebär att jag får övningsköra Lastbil MED SLÄP. Yäj. Imorrn ska eventuellt jag och chefen åka till stockholm och hämta ett släp vi har köpt och de värsta är, att jag kanske kommer få köra skiten. Haha, Kärigt om första övningskörningen blir i big town Stockholm, hatar ju o köra bil där?!

På tal om bil, nu är de fan inte långt kvar till bilen ska ställas av... jäklar vad trist. :(

Arenakungen, här har du! höhö....
Nu va jag lite taskig ;)

Pöss

Gold

Eftersom de inte fungerade nå bra att publicera bloggen igår, så kopierade jag allt och pastar det idag. IDAG var alltså igår?! _)

Ja vad ska man säga? Jo de var jäkla dåligt med blogg den senaste tiden. Fick en request av jonas här om dagen att jag skulle skriva mer, så jonas... här har du iaf en! :)

De har hänt lite den senaste tiden, eller de har mest varit massa party, krogen vändor och 25års fest. Men behöver inte gå in på det så mycket.
Annars jobbas de mest, idag fick jag fara iväg på en rejäl olycka. När jag kom fram var de fullt pådrag med ambulanse, poliser och branmän. En person satt fortfarande fastklämd i bilen och det tog säkert 20 minuter innan dom fick ur han. Fick världens adrenalin när jag kom fram och såg alla. Men det var inge läskigt o se personen sitta där i bilen faktiskt. Klarar tydligen såna grejer ganska bra. När dom klippt och bändat sönder halva bilen bardom han till en ambulans, och jag stog ganska nära. Var ej så farligt o se.

Sen försvann allt folk förutom 1 polisbil som skulle hjälpa till med trafiken under bärgningsarbetet. Shit hur bilen såg ut, det var en skåpbil med FULLT i verktyg och grejer i skåpet. När dom hade smällt in tallen i ganska hög hastighet hade väggen mellan säterna och skåpet tryckts in mot säterna pga alla verktyg. Plus att tallen tryckte in hela fronten och hela instrumentpanelen. Fanns typ noll plats för benen osv, förstår verkligen att de tog en bra stund att få ur föraren. Passageraren hade otroligt nog tagit sig ut själv, vilket jag har svårt att begripa hur.
Efter att vi hade kapat en hel del träd, dragit med en sjukt stor rotvälta upp på vägen, sopat bort dom 100kg grus som följde med roten upp på vägen och hållit på i ca två, tvåochenhalv timme var vi klara. Då kom en ambulans tillbaka från västerås och berättade sig att dom otroligt nog hade klarat sig bra. Förutom att förarens ben var av på alla möjliga ställen och att han hade blött friskt. Var dock inte så mycket blod i bilen endå, bara lite.
När vi stog brevid bilen ringde en mobil inne i den, de känndes lite skumt. typ.

Shit vad kännslig jag kan vara, satt o kollade på paul potts och började grina nyss. När han är med i de där engelska programet. Ser lite annorlunda ut och sjunger opera så man får rysningar. Men riktiga män gråter väl, eller? :P

Ja, vad ska man säga. Typsitk, förvånande?

GE MIG, NU!