Bra

De har gått ännu en helgen. Den spenderades med min underbara älskling. Lika mys som vanligt! Vi har gått, gått, tränat, sett film, shoppat lite och varit lite onyttiga. Fast mest jag! Synd att helgerna alltid är så korta.

Träningen går riktigt bra nu. De går rätt lätt och de tränas ofta. Känns rätt bra. Har gått en del nu också, men de är iof bara för att jag inte har någon bil. Men endå!

Denna vecka blir soft. De är lungt på den körningen jag kör. Imorrn lär de vara jätte lungt och skönt. På Fredag håller dom stängt också så då är jag ledig. Fast i helgen har jag jour, och på lördag ska jag hjälpa till med inventeringen på jobbet hela dagen. Får se om jag kanske är med och inventerar på fredags också. Lär väl sluta med att jag inte har ett skit att göra :S

De lär bli roligt på onsdag..........................................

Nej har ingenting att skriva idag..

Solen skiner och träden svajjar.

Igår började dagen med den efterlängtade lönespecifikationen. Men till min förvåning, besvikelse, panik och frustration så var den helt fel. Jag har som vanligt suttit hemma och räknat innan så man vet ungifär vad man kommer få. Iof såg jag ju direkt att de var totalt fel. Så jag gick störde mig på de hela dagen, tänkte att jag inte har nå pengar osv. När jag kom hem räkade jag efter vad jag skulle ha sen i morse när jag kom till jobbet tog jag upp de direkt med Maj. Hon hade bara räkat fel på 72 timmar!! Hur man nu kan lyckas med de? Jaja, jag får iaf dom penagarna på måndag! Men endå...
Resten av dagen var jobbigig. De var hur mkt gods som helst och jag stressade ihjäl mig, som vanligt när de blir lite stressigt. Överstressar som vanligt vilket leder till att man blir mongo.
Träna gjorde jag igår också.

Idag började jag med att fixa de där med lönen. Sen, klantig som man kan vara ibland så lyckades jag klämma fingret och fy satan i helvete vad ont de gjorde. brrr.. trodde nästan jag skulle få blånagel men klarar mig! Sen senare på dagen slog jag i huvudet ganska hårt. Ont gjorde de. hm, så mycket mer spännande har de inte hänt. Men då är allt som vanligt då :(
Tränat har jag gjort idag också.

Härligt väder är de iaf, behöver typ shorts...

Hm, hörde om en grej på radion. Jag var inte ensam. typ..

Man kanske skulle bli ett pshyko?

Give up your smack....

Nu ska jag snart iväg på jobbmöte..

häst?

Ännu en varm dag, men inte riktigt lika varm som tidigare dagar faktiskt. Har kommit vissa vindar som har varit lite småkyliga (iaf när man har t-shirt) Men de är sånt man får ta när de är vår. De är bara o se glad ut för de! Framförallt började de bli så underbart ljust och skönt på mornar och kvällar. De gillar vi!
De fina vädret gjorde mig väldigt glassugen idag. Så jag var tvungen att spendera min sista 20 på en Daim. Lite bittert, men de är ju snart fredag och till dess ska jag nog klara mig!

Efter jobbet idag han jag hem en snabbis o käka o grejer sen var de övning med brandkåren som gällde. Idag skulle vi göra nånting som inte lät direkt meningsfullt och roligt. Vi skulle iväg till stallet och lära oss hur de såg ut osv, hur man skulle göra om de började brinna och så fick vi hålla på lite med hästarna och se hur dem reagerade när vi gick med tuber o masker o skit. De hade varit mkt bättre med tex en trafikolycke övning eller nått men denna var ändå OK. De var rätt roligt :) Minea som gick i min utbildningsgrupp i höstas rider och grejer så de var hon som gick igenom de mesta angånde hästarna osv. Jag fick leka lite med hennes häst. Bland annat sätt på en grimma (hette de så?) En sån grej över hududet iaf, med ett rep i som man håller i. De var väldigt spännande efter som jag mer eller mindre alltid har varit rätt rädd för hästar. Men de gick bra, hennes häst var lungt o fin :) Sen fick jag gå runt o leda den osv. De var inte så svårt! Fick lära mig att hästar nog inte är så farliga som jag har fått för mig. Men nog ska man ha respekt för dom stora jäklarna!

Jag nu sitter man här, ska nog forstätta kolla på filmen jag började kolla på igår i väntant på att älsklingen ska ringa.

Jag saknar Hanna jättemycket!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
usch vad jag hatar avstånd ibland, vill inte :S åh.. :(

Rubrik

Vår är vad de är, har varit väldigt varmt idag. Sprungit runt i t-shit på jobbet idag. De har nästan varit för varmt för att ha byxor på sig, iaf när man rör på sig! Första myggbettet har jag fått också! de kliar...

Ingen bil har jag, och de känns skit. Inte lär jag få den än heller.

Inga pengar har jag, och de tar några dagar till innan ja får. Har inte varit så här fattig sen jag vet inte när, typ när man var student. Hittade en 20a i jobbarbyxkorna idag, de är allt jag har. :(

hm, ingen motivation till detta har jag heller.

Har förresten brandjour nu också..

Var förresten 1,5 meter ifrån att krocka med en taxi i fredags. Hennes fel! Jag fick tvärnita och grejerna på flaket small i bakstammen.

Boooring...

Skit

Ja då har de gått ännu en helg, och helgerna går tyvärr lika fort som vanligt. Väldigt jobbigt. de jobbigaste är att skiljas från Hanna! Men mn sånt är livet. Helgen har iaf varit underbar som vanligt. De blir lätt så i hennes närhet. Vi har promenerat lite, bytt däck, ätit glass, umgåsts med adam och linda lite och spelat biljard, kort och lite tv spel :) Sen känns de som om vi har sovit massor, men idag har vi båda varit väldigt trötta och när jag satt mig på bussen idag somnade jag nästan direkt. Hm.
Buss förresten, de suger att åka och framförallt tåg. I fredags sket skit alltid och jag kom fram jätte sent pga av MASSA strul när jag skulle åka ner. Så trist och jobbogt. Jaja fram kom jag iaf. Sen nu när jag skulle åka hem var de hur segt som helst. Fick sitta i örebro i 1 timme och vänta där de sprang runt 2 nerknarkade människor och härjade. En av dem kunde inte svenska och satt sig mitt emot en kvinna och satt handen över hennes tidignig 3 ggr innan hon typ tog undan den. Ja dom gjorde massa mongo grejer. Tågresan mellan örebro och fagersta var sjuuukt seg.

Hm imorrn börjar arbetsveckan igen. Känner att jag inte är så sugen just nu faktiskt men de går väl bättre när man väl börjar. Jag vill ha ett nytt jobb, i karlstad!

Åh, hade hoppats att killen som skulle fixa med min bil hade börjat och snart var klar med den eftersom han skulle ha gjort de typ nu i helgen. Men då hade de dykit upp massa annat skit så han kan inte börja med de förrens på Torsdag eller Fredag, och de var verkligen hur drygt som helst. Har gått och längtat efter o få tillbaka min bil som fan. Saknar den verkligen... ååhh, skit!


Vårigt

Ja, vårigt är vad de har varit. De började igår. Solen sken när man tittade upp ögat och efter en stunds jobbande började de bli väldigt varmt, så då blev de årets första t-shit debut. Så skönt var de! :) Idag var de också väldigt varmt. Efter som jag hämtade ut mina grenrör till bilen idag så lämnade jag iväg den till brorsan kompis som ska fixa den. Så då lånade jag pappas cykel och fick cykla till jobbet. De var hur skönt som helst och jag cyklade i bara en tröja.
Var förövrigt ganska skönt att cykla, var ju typ 1 år sen sist. När jag hade cyklat 5 minuter kom jag på att, shit, de kommer ju vara kallt ikväll när jag cyklar hem, typiskt. Skulle ha haft med sig en jacka endå. Mycket rikitgt var de svinigt kallt när jag skulle hem, brrr. Men de var iat t-shits väder på dagen idag :) Var dock lite kyliga vindar då och då, menvafan de är sånt man får räkna med när de bara är april :)

Ja och så hände de igen. Jag hade hunnit jobba typ 1 timme. Så fick jag inte låna någon truck för tillefället så jag skulle lyfta upp en lite halvpall på ca 20kg upp på en större pall (stapla så man får plats med allt) SMACK sa de i ryggen, och jävlar va ont de gjorde. Var nästan så jag var tvungen o släppa pallen. Den vägde endå bara 20 kg. Sen gick jag o hade jätte ont en stund. Försökte sätt mig ner men gjorde bara ondare. Men de har släppt lite nu, men gör fortfarande ont! Dumma rygg :S

I morgon åker jag ner till min underbara flickvän. De ska bli härligt :) De dryga är bara att man ska åka tåg/buss eftersom bilen är under repration. Typiskt. Jobbigt o behöva passa tider och grejer. De är inte samma frihetskännsla direkt. Fick tillomed byta körning på jobbet för o kunna ta mig ner på ett vättigt sätt. Jaja, så kan de vara ibland. Förhoppningsvis får man åka bil snart igen.
Och usch vad jag saknar min bil. Känna att man trycks bak när man gasar. Ljudet, kännslan..! grr

Träna,träna,träna...

Hanna,hanna,hanna.. älskar dig! :D

lirpA 51

Idag var jag trött, satt klockan på åtta men de slutade med att jag inte orkade pallra mig upp ur sängen förrens vid nio tiden. Sen gjorde jag de, jag var ut och sprang! ojojoj vad jobbigt de var. I början var de verkligen hur tungt som helst, sen kom man väl igång lite men fan. Dedär med springa har aldrig varit min grej. Halsen slämmade igen helt, ont i bröstet och så fick jag håll på slutet. Skitbra! men de var iaf skönt efteråt :)

Började jobba kl 11 idag. Börjar aldrig 12 som jag ska. Är nästan alltid nånting ska behövs göras. Men men, smällar man får ta. Idag har de gått ganska bra på jobbet faktiskt. Inge strul osv som de var förra veckan. Jag börjar väl komma in i körningen och lära mig alla tabbar. De är väl förståligt att man inte kan köra som en gud på en gång liksom.

Idag fixade jag min mobil också, vilket var väldigt skönt. Jag tror de var i Fredags eller nått som jag inte kunde gå in i "inkorgen". Jag testade även att skicka sms och de gick inte heller och inte kunde jag ta emot meddelanden heller. Hel skumt och jätte jobbigt. Vill ju skicka sms med min älskling liksom :) Så jag förökte uppdatera telen igårkväll men de gick inte, så jag försökte på jobbet idag och vipps så fungerade de igen. Skönt!

I slutet av den här veckan ska killen som ska fixa min bil nog börja skruva. Känns inge bra att köra runt i den nu och jag saknar verkligen o kunna dra på o känna kraften. Extremt jobbigt är de att man typ måste ta tåg o grejer till Hanna. De är verkligen jobbigt. Hopppas den blir klar snart, men jag vågar inge hoppas för mycket och räknar inte med att den blir klar till fredag! :( men men.

Saaaaknar dig!

Hej

Ja då var det Måndag igen. Ännu en måndag liksom. Dom där dagarna som brukar vara jobbiga. Men min måndag är inte jobbigt. Eftersom jag börjar jobba kl 12 så är de en soft måndag. De hela började med att jag och Hanna myste lite innan hon åkte iväg ner mot värmland. När hon hade åkt sov jag typ 30-40 minuter, sedan var de frukost och så satt jag och läste igenom massa på Aftonbladet om Engla. De känns konstigt och läskigt. Fick tårar i ögonen. Därefter kännde jag att de var dags att träna lite, vilket jag precis har gjort. Körde bröst idag, vilket gick skit som vanligt. De är så trist, har ingen motivation till bröst. Tränade dock biceps och triceps med Hanna igår och de gick hur bra som helst. Ökade och de gick riktigt bra! Då är de najs :)
Har kommit igång med tärningen ganska bra nu känns de som. Blev 5 gånger förra veckan. De är bara att hålla i de här nu! När jag och Hanna gick hem från gymmet igår pratade vi och att springa. Så jag funderar skarpt på att ut o springa i morgon, bara se hur de går liksom. Men vi får se, jag hinner säkert ångra mig ;)

Ja helgen annars, har varit väldigt slapp. Ganska skönt :) Hanna kom i fredags och vi tittade lite tv o grejer sen var de sängen. I lördags åkte vi till västerås. Sena som vanligt. Men vi han springa igenom några bilaffärer och shit vilka bilar. Audi is the shit :D Efter de sprang vi runt i massa affärer. Blev inge köpande dock. Bland annat för att de var brist på pengar osv. De hela avslutades med lite bio. Vi såg "21". Den var faktiskt väldig bra, bättre än förväntningarna!

I går sov vi typ jättelänge. Sen var vi iväg och tränade så var kl redan massor när vi var klara. Var iväg och handlade lite och sen var de mys resten av kvällen med film. Orkade dock inte kolla klart den. Hanna somnade och jag var på god väg så de var lika bra att stänga av. Well..

Nu ska jag duscha och äta innan jag ska iväg och jobba, får hoppas att jag har lite tur med mig nu iaf. Den senaste veckan har de strulat massa för mig på jobbet. Massa otur!

Hanna <3

Apan hette peter

Igår började jag med att träna direkt på morgonen, vilket gick helt åt skogen. Gick så tungt och jag orkade ingenting. När jag kommit hem ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde börja tidigare och fixa en grej. Jag åkte dit och de började strula så jag han inte göra de. Sen forsatte dagen med strul, strul och strul. Allt gick verkligen åt skogen. Skit.

Idag har jag också tränat, och börjat tidigare på jobbet eftersom de skulle fixas med en annan grej + plus den grejen jag inte han igår. Ja, han jag den idag då. Nej! otur, får ta de imorrn. Sen flöt alltid på bra. Blev klar i god tid och tänkte, idag kommer jag hem tidigt. Men då börjades de. Då hade jag tydligen tagit fel grej och lastat längst in på bilen. Då var de bara av med släpet som hade krånglat som fan när jag skulle ha på de och visst fan skulle de krångla när jag skulle ha av de. Inte så lite heller. Blev riktigt less. Sen var de bara backa till och töma bilen, suck. Jaja jag kom iväg tillslut. Men var ganska irriterad resan ner.

De är fortfarande rikgit najs med eftermiddag. De känns som om man har 100 ggr så mycket tid över än när man jobbar 7-4. Hinner träna o göra ärenden osv på förmiddagen och bara gör ingenting på kvällen. Najs :)

Imorrn kommer Hanna också, underbart. Längtar efter henne mkt :)


naajs

Jag har kommit fram till att de är rätt najs att börja jobba klockan 12. Hur skönt som helst igentligen. gick upp i lagom tid strax efter åtta, tog de lugt och käkade lite frukost. Efter de blev de lite tid framför datorn och sen for jag iväg och tränade. Inge folk alls nästan. Hur skönt som helst :) Sen kom man hem, tog en lång skön dusch och nu sitter jag här igen. Ska snart äta och sen dra iväg. Känns som om man har massa tid, vilket är najs! :)
De jobbiga är väl att de kan bli lite sena kvällar. Igår kom jag hem rätt tidigt dock. Typ strax efter 7. så de är gött.

Nej lite mat på de här!

Öh yeah

Time for some blögg.

Ja livet rinner vidare, som vanligt. Oftast väldigt fort men endå inte. Alltså, när man tänker efter så går de jätte fort. Veckor och månader bara flyger iväg. Redan April liksom. 7e April till och med, snart börjar man bli gammal i den här farten! Nog om det.

Min bästa bil, Min pärla har pajjat lite. De hela började med att jag i början av förra veckan upptäckte någont konstigt ljud som inte alls lät bra. Körde vidare och dagen efter lät de fortfarande och lite mer. Var inge vacker musik direkt och jag blev ganska orlig så jag åkte iväg till den lokala audi märkesverkstaden och hörde med dem. En snubbe lyssnade lite snabbt och sa nånting om läkage. Jag bokade en tid 10e för att ta reda på vad de var. Men sen kom jag på ideen att jag skulle höra på en annan verkstad. Dom var bra mycket schysstare och så där. Efter 5 minuter kom dom fram till att det var sprickor i grenröret. Oh yes! De bästa som kunde hända. Har iof varit medveten om att de skulle kunna hända eftersom de är ett vanligt fel på just den årsmodellen.
Jävla skit tänkte jag, byta grenrör är inte billigt. Orginalrör går på runt 10k och montering (man måste ur med motorn) skulle kosta 9500 på icke märkesverkstaden.
Men jag hade lite tur, brorsan hittade ett par nya rör på internet. Som dessutom är mycket bättre än orginal. Så i helgen åkte bror och fader och hämtade dom. Dessutom känner bror en snubbe som kunde göra jobbet åt mig. Så jävla skönt. Blir ju både en och fem tusan billigare. Kalaset går nog på cirkus 10k endå!! precis vad jag behöver nu. Skit. Nog talat.

I helgen var jag ner till Hanna. Kom fram halvsent i Fredags efter en seg buss/tågresa. Hanna som precis hade slutat jobbet hämtade upp mig sen for vi hem till henne. Kvällen blev inte direkt långlivad eftersom vi var trött. Myssss :)

Lördagen fikades de med Adam, Linda och Skoghall. De var gott och trevligt. Sen sprang vi lite butiker.
Tack älskling! :)
På kvällen var de bowling, middag och film som gällde. Jennie och skoghall var kvällens sällskap. Trevligt.
Var de lite springande i Karlstad, ät lite pizza och sen for vi hem till bladh och hälsade på en sväng.
Sen for vi hem och tittade på film, myste och åt glass.
Helgen har innehållit en hel del mys, vilket är helt underbart.

Idag har jag börjat de ny uppläget på jobbet så idag började jag jobba kl 12.00 och slutade vid 19.00 typ. Har kört bil och släp till Eskilstuna o grejer. Blir så hela veckan.

Hanna är fantastisk! Går bara o tänker på henne hela tiden. Sakna! Längtar redan massor tills nästa gång!

ja typ....

bra

Tur att man fick vara glad i en dag iaf
Jävla kuk