Ja vad ska man säga

Inte gick de att man var ledig denna Fredag heller, jävla skit. Varför måste jag jobba hela tiden för. Har inte varit ledig sen i sommras typ? Får jobba massa sena Fredagar nu också, jobbigt värre. Hade ju verkligen behövt vara ledig denna Fredag så jag o Hanna hade kunnat umgåts lite + att vi måste fixa maskerad grejer. De får lösa sig endå. De jobbigaste är att jag kommer ner mellan 8 och 9 på Fredag. Drygt. Kommer ju ha 0 Party mode. Adams Linda fyller förresten 20 och ska ha maskerad!

Idag har jag tränat för första gången på 7 dagar eftersom jag har varit sjuk och grejer. De är som vanligt när man lyckas komma igång och komma in i ett "flow". Men de är väl bara o bita ihop o köra igen. Så typiskt, när jag kom ner till gymmet och skulle värma upp small de till i sidan av ryggen. Jag hade inte äns hunnit lyfta nån vikt än?! Gjorde iaf ganska ont resten av passat, så de blev inget långvarit pass och inte så jätte hårt heller för den delen. Dumma rygg :(

Chefen kom förbi på gymmet också, han berättade att han och jag ska göra ett test på brandstation imorrn. Dedär när man går på ett löpband med vikter, tuber och kläder. Spännande o se hur de går, känns som om man inte har rört sig på allt för länge. När de gäller kondis. De löser sig nog. Efter de har jag varmövning. Alltså rökdykning. Var ju ett tag sen man gjorde de senast också, kommer ju knappt ihåg hur man gör. Eller jo, men endå :)

Nästa vecka kommer Hanna hit och är här hela veckan, hon ska ha praktik på Intersport. Myyys :)

Över och under


Vår?

Ja de känns nästan som om de är vår ute, iaf idag. Blå himmel och varmt ute. Var tvungen och ta av mig jackan och bara ha tröja på mig för de de blev för varmt. Doftade lite vårgrejer då och då också. Härligt :) Men ändå, de är ju fan bara februari?! helt sjukt. Har inte varit nå vinter alls att prata om. Inge skoj alls egentligen. Vill upp till stugan och riktig vinter nu! :(

I Fredags efter jobbet drog jag till Hanna, när jag kom fram var de mat framför TV:n och lets dance. Sen blev de typ inge mer den dagen. Gick o la oss i skaplig tid. Skönt! Underbart o få ligga o mysa med dig igen! :)

Lördagen sov vi halft bort, så skönt :) Men sen ringde dom från maxi och Hanna skulle iväg och jobba en sväng. Ingen var hemma så jag fick springa på stan o grejer. Var inte allt för roligt, men var ju inte så lång tid. När Hanna hade slutat bokade vi borde på en resturang. Vi drog hem en stund och plötslig var klockan halv 7 (vi hade bokat bort 7) och vi var inte i ordningjorda alls, typiskt. Fick stressa som tusan, men vi han dit till typ 10 över! De var trevligt där, och god mat. Efter de drog vi vidare på bio. Vi såg "Jumper". Jag tyckte den var väldigt bra iaf. Mysig kväll, helt klart. Sen var de bara hem och sova. Var jättetrötta båda två :)

På söndagen sov vi rätt länge också. När vi vaknade åkte vi till Bergvik och drog en Subway macka, gott! :) Sprang runt i lite butiker också, blev lite kläder på MQ. Sen skulle vi köpa fika och åka hem till Adam och Linda, vilket vi gjorde. De var trevligt!
Sen styrdes de en snabbvisit hemma hos Skohall och Jennie. Blev inte så långvariga där eftersom vi skulle hem till Bladh och kolla på film. Så söndags kvällen spenderades där. Fick ligga o mysa med Hanna så jag var nöjd! :)

Imorse åkte jag, tidigt. Gick rätt bra o köra. Har inte varit så jätte trött idag heller. Eller jo när jag kom hem, sov typ 3 timmar! :) Är endå helt trött nu!
Är så jobbigt o åka ifrån Hanna när man vet att man inte kommer få träffas på ett tag. Fast är ju iof inte så lång tid till nästa gång nu, förhoppningsvis. Men endå!

Saknar dig, tänker på dig. vill vara med dig.... <3


Grrr!

Ja då kom man nyss hem från jobbet. Blev en sväng ner till Eskilstuna när jag egentligen hade slutat. Jaja, övertid ger pengar. Planen var att jag skulle vara ledig imorrn och åka ner till Hanna redan ikväll. Men icke, fick inte ledigt. Eller jag fick egentligen ledigt av chefen. Men då var jobbarkompisen tvungen att köra "en heldag" som vi kallar de. Men de ville han inte så de sket sig. Blev så jäkla less och på dåligt humör. Så imorrn får man åka och komma fram lite halvsent istället! åh. Ville så gärna idag!
Och idag åkte jag med en jobbarkompis hem ifrån etuna och shit vad jag blev sur på han. Asså han är så jävla jobbig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Seg som en åsna. Pratar så jävla mycket om hur mycket gods han hade, hur han stuvade, osv osv osv......... En hel hög med onödig information, som vanligt. De är svårt o förklara. Men han är verkligen jobbig. En riktigt nörd! åh. Sen sitter han o gnäller hela vägen hem. Sa åt han o ta upp problemet med chefen o inte med mig. Var nära på o bli arg på han. Suck! Förstår inte att alla ska springa o gnälla till typ mig hela tiden. Fan ta upp problemen med chefen istället, så kanske de blir bättre liksom?!? suck.

Kom fram till att från Onsdag till Onsdag förra veckan tills nu tränade jag 7 ggr på gymmet. Känns bra. Känns som om jag har börjat kommit igång på allvar nu, igen. Men som vanligt blir man förkyld. Har ont i halsen, nacken och snorig. Undra vem som har smittat mig?!? ;) men var ska man säga, jag lider inte endå :P

Ryggen fungerar förresten fortfarande inte som den ska. Nu har jag ont i vänster sida typ och är lite stel i övriga ryggen. Dumma rygg :(

Nu har de löst sig med brandjouren över påsk så jag och Hanna kanske kan åka upp till stugan vid påsk. Vore sååååå trevligt. Längtar verkligen! Som jag saknar de stället :(

Ge mig imorgon kväll nu!

Tänk inte på de!

Typ...

Hej

I lördags hämtade jag Hanna på tågstationen i Västanfors, så underbart o få puss o krama henne igen :) Resten av dagen blev de ganska mycket slappande på. Låg o myste o greja mycket. Lagade lite mat osv. Vi var iof iväg och tränade en sväng. Gick till gymmet, körde lite ben och armar och gick tillbaka. Hanna vara faktiskt ganska duktig, var väl viljan som svek lite men ;)

Söndagen blev de också mest bara massa slappande, tiden gick jättefort och plötslig var de kväll och sovdags. En promenad han vi förresten med. 1 timme var vi nog ute o gick. Sen var de bara upp tidigt imorrse och skjutsa iväg henne till station. Inte alls roligt :( Men men. Livet är hårt.

Nej nu ska jag iväg och träna. Har kommit in ett litet flow nu känner jag. Blev ju faktiskt 4 vändor förra veckan. Hoppas man orkar hålla i de ett tag nu då. Men man blir väl sjuk eller nått som vanligt!

Jag vill, jag vill, jag vill! :(

Längtar, längtar, längtar efter min underbara Hanna! Puss på dig älskling!

-------------------------------------

Amenvafaaaaaaan :( x 2

Kul jul!

Ingen rolig Fredag idag, helt värdelös skulle jag vilja påstå. Depp, depp.

Men börjar tänka alldeles för mycket vid sånna här tillfällen. Eller de är säkert bara jag. Ibland förstår man sig inte på sig själv. Händer för ofta. :/

Idag på dagen har jag verkligen varit ledsen för att jag har problem med att jag kanske inte hinner åka till stugan o åka skoter osv. Eller har liksom ingen o åka med. De gör mig verkligen hur ledsen som helst. De är liksom de roligaste jag vet!! :((

Nej är inte tillräckligt motiverad till de här.

Ensamt, meningslöst, dumt.

ASDF

Idag är de Alla Hjärtansdag, hm.. ja men vad ska man säga, känns knappt nått speciellt, har de aldrig gjort. Hade varit en annan sak om man hade fått varit med sin underbara flickvän, men icke. Vi får ta och mysa lite extra i helgen istället. För i helgen kommer värmlandstösen hit ;) Ska bli väldans roligt!

Igår var de förresten en stor dag. Eller stor och stor, de var iaf en lite viktig dag. Jag hade uppkörning på CE-kortet och YES, jag klarade de!! Sån kännsla, sån lättnad, sån.. jag vet inte vad. De var iaf hur skönt som helst! äntligen. Körde som en gud, han hade iaf ingenting att klaga på!? :) Gjorde en tabbe på tillkopplingen av släpet, och virrade runt lite på säkerhetskontrollen, men annars gick de kanon! Så idag körde jag ner till Eskilstuna själv! Manligt?! :)

I Tisdags tog jag en spruta också, i armen. Hepatit B var de nog, typ för Gulsot o grejer kanske? hm. Var iaf via räddningsverket jag tog de, så man inte får massa dumma sjukdomar o grejer på olycksplatser.

Annars? Ryggverken har gått över, som tur är, för ett tag hade jag riktigt ont. De känndes inte alls bra. Undra vad de var? Hade ju jätteont i våras också. Då var jag hemma från jobbet 2 veckor liksom. Ja och eftersom ryggvärken har gått över så har jag varit och tränat. Igår och idag, gick riktigt bra igår även fast man har haft uppehåll. Idag gick de sämre, men de gör de alltid när man kör bröst :/ De var iaf riktigt skönt o få ta i lite och bli svettig.

Nu vill jag ha helg, umgås med Hanna! Saknar henne!

De gick ju fint, hoppas hon blev glad..


:(

naP reteP

Ännu en helg avklarad. Efter jobbet i fredags, typ vid sjutiden åkte jag hem och stressade massa så jag skulle komma iväg till Hanna, vid åtta tidan var jag på väg. De var sjukt jobbigt o köra, typ jätte tät dimma. Sen fick jag väja för ett rackarns rådjur. Hatar alla dessa djur efter vägarna. Kom iaf ner till underbaraste tjejen strax efter 22 tiden. Då var de mys som gällde fram tills vi somnade.

I lördags var de rally som var planen. Adam kom och hämtade upp oss och vi drog vidare mot Sunne, typ. De var i skogen där nånstans. Vi lyckades parkera typ brevid min jobbarkompis så vi träffade han en sväng. Sen gick vi ut mot sträckan. Massor med folk överallt och framförallt massor med fulla folk. Tillslut hittade vi en vettig plats. Där kom bilarna, shit. Vilka dårar. När man har sett de på tv har man alltid tänkt "fan hur dom kör" men fan i verkligheten såg de fan ännu värre ut. Ljudet var endå manligast.. så fränt :) Vi stod brevid ett gäng sjuka 08:or som hade några järn under västen. Skrattade så jag fick ont i magen, dom var väldigt underhållande.
När vi kom hem sen låg jag och Hanna och sov en stund, var helt slut båda två. De var riktigt skönt! Senare på kvällen styrdes lite öl drickande. Adam, Linda, Emelie, Hanna och jag. De skulle vara en lugn tillställning, men de slutade ju som de gjorde. Typ minnesluckor och årets bakfylla. Den hamnar nog på "Topp 5 bakfyllor". Lagom pinsamt när Hannas mormor var där o lagade med o grejer. Fick i mig typ 3 köttbullar och 1 potatis innan jag började rå svettas och känna att "jag måste kanske spy". Pinsamt, ja... Lämnade bordet och gick o la mig. Klarade mig från spyan. Hanna kom in med lite glass, vilken hjälte hon var :) Sov ett tag och sen vaknade jag med bara lite huvdverk och den värsta bakfyllan var borta. Senare blev de fika hos Skoghall, med Adam och Linda. Spelades även lite Yatzy, åts maxmat och tittades på tv. Sen var de bara hem och sova som gällde.
Åkte hem strax efter fyra i morse. Har varit förstört trött idag. Nickat många gånger när jag kört :o typiskt.

Jag är kär! Kär i en helt fantastisk tjej!

Pain Hurts

Har gått och haft lite småont i ryggen ett tag, vet inte riktigt när de började eller varför de kom. Tänkte att de blir nog snart bättre. Känndes när man lyfte grejer, som jag har gjort ganska mycket under senaste tiden på jobbet. Idag gickde åt skogen. Körte en Lastmaskin och när de guppade flög en av gafflarna av. Typiskt. Jag sprang ut och tänkte fan va jobbigt. Vet ju att dom är rätt tung så när jag skulle försöka lyfta på den igen tänkte jag verkligen på att jag skulle lyfta med benen. Sagt och gjort. Smack sa de i ryggen. Brände till lite fint och ja, sen dess har jag haft jävla ont i ryggen. Kan knappt böja mig frammåt...kasst. Pappa smorde nyss in mig med en salva, de värmer skönt!

Ja träning blir de ingenting av heller, måndags var senast. Sen har de bara varit massa jobb. Blir nog runt 58-60 timmar den här veckan. alltså typ 18-20 timmar övertid. Är ganska mycket. Imorrn tänkte jag börja kl 06.00. Då drar jag till västerås, lastar, åker vidare mot arboga, lossar, åker till kolsva, lassar, åker till fagersta igen, lossar. Efter den körningen ska jag köra "system air körningen" Runt 13 ska jag vara i Skinskatteberg, lasta, sen åks de ner till eskilstuna, lossar, sen hem. Med lite tur jag hemma runt 7.
Sen är de bara sätta sig i gula faran och fara ner till värmland. Blir en hel del tid på väg imorrn. Hoppas inte jag blir sådär trött bara :o

Bror kom hem från thiland igår. Han kom hit och hälsade på med en smajl på läpparna. Han ställde en 50cl (50%) flaska på mitt bord som satt fast i en trägrej. Meningen är att man ska klura ut hur man får upp dendär grejen. Jag satt typ 15 minuter och påstod att de var helt omöjligt. Men de var de tydligen inte. De är en snöre med nå träbitar och lite kulor på. Svårt o förklara. Men fan, måste få upp den :) kul grej iaf.

I morgon åker jag till Hanna, så bli så himmla underbart. Äntligen får träffa henne igen. Som jag har längtat, saknat och önskat! weiie vad roligt de ska bli.
På lördag blir de nog Svenska rallyt, då hänger adam med också. 2 av mina jobbarkompisar är ute i skogen också. Ska nog försöka leta på dem också. Frän med rally :)

Jaha, över and ut.

It's been a bad day. Please.

Igen! känns som om de är mycket dåliga dagar nu för tiden. bitter. :(

Ont i ryggen har jag också. Inte så passaden till dagens arbetsuppgift. Jobbade 11 timmar utan rast idag..
Känns inte som om de är nå roligt på jobbet nu för tiden. Förut var de ju verkligen roligt. Nu, nja :(

Näe känner inte alls för o skriva nånting idag.

Vad vill jag liksom..

Mamma kanske har rätt?

Skiver i gåtor som vanligt, ingen fattar :S

buuuuuu

Jönköping?

öhm, idag har jag nog inte så mycket att skriva faktistk.

Hm, igår var de söndag. Gick o lag mig jättetidigt, typ före 21. Men då ringde Hanna, de var iof väntat och väldigt välkommen. De är roligt o prata med henne. Jönköping? ;) Istället för o somna vid nio var klockan nog mer halv ett :) Var faktiskt inte så trött i morse. Inte nu heller för den delen... som tur var. De tar väl ut sig senare i veckan. Eller lite trött börjar jag bli nu.
Jobbat har jag gjort. Körde en kollegas bil eftersom han var ledig. Mycket skit var de också, han inte ta någon lunch så jag var lite smått hungrig när jag kom hem. Efter jobbet, precis när jag skulle iväg och träna blev de bärgning. De var hemskt länge sen nu. En volvo som krånglade lite bra. Efter de drog jag till gymmet, gick faktiskt helt ok. Men känns endå inte som om jag riktigt har kommit igång än. Känns som om de är lite för lite träning liksom. Men de känns helt klart som om de är på rätt väg nu!

Jag är så hemskt sugen på att flytta just nu. Ni anar inte! typiskt. Måste klara de där jäävla CE-koretet snart. Var ett segdraget projekt. Sen kanske de är dags o börja leta jobb o lägenhet? vore så najs! De spörs.

Jag vill ha helg nu, känns som om de var alldeles för länge sen jag fick träffa Hanna, ändå är de bara en vecka sen. Hoppas verkligen veckan går fort nu. Vill pussas o kramas med den där underbara flickan som gör mig glad! <3

puuuuuh...

Jaha då var ännu en helg slut, 5 dagar kvar till nästa... suck.

Helgen blev inte riktigt som planerat. Fredagen blev väl lite som planerat, var uppe på jobbet och städa bilen till ganska sent. Sen gjorde jag inte så mycket förutom att prata med Hanna tills jag sommnade. När vi lagt på somnade jag med kläderna på, datorn på och lampor på. Vaknade vid 06.15 och trodde jag hade glömt ställa klockan. Näe, jobbar på lördag?! hmm..

Lördagen spenderades med väldigt mycket bil, tanken var att jag skulle byta rutor, igen. Vilket jag gjorde. Grejen är att de tog typ hela dagen. Skruvarna blev runda o grejer. Fick hjälp av jobbarkompisen. Fick värma, vinkelslipa och tillslut borr ur skruvjävlarna. Men tillslut satt dom andra rutorna där iaf! :)
När jag kom hem sen blev de skoteråkning. Skojskoj. Massa snö på skogsvägarna men lite dåligt med snö när man ska ta sig dit. Fick iaf ta en lite premiärtur. 

Idag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Chefen sa att jag kunde åka på sista dagen ADR-kurs som jag missade förut. Skulle vara i Gävle kl 08.00. Jobbigt tänkte jag. gick upp vid 5 tiden och kom iväg strax innan sex. Tänkte att de är lika bra att vara ute i god tid iaf de skulle snöa och vara dåligt väglag o grejer. De var tur de, eftersom jag virrade runt i gävle typ 30 minuter innna jag hittade stället vi skulle vara på. Efter 5 timmars babblande var de dags för prov. Trodde först de skulle gå åt skogen eftersom de var typ 2 månader sen jag hade dom andra två kursdagarna. Man har ju en tendens till att glöma grejer väldigt lätt. De slutade iaf med att jag fick 23 av 25 rätt. Ja vad ska man säga, nu får jag köra farligt gods :P Äntligen de överstökat!
Ja och nyss kom jag hem från en skotertur igen, på hemvägen hade de dock smält massa snö så nu går de inte o komma ut nå mer här hemmifrån. Ska man åka måste man ta den på släp, drygt :S

Träningen sket sig i helgen också. Har verkligen inte haft tid. De blev ju som sagt inte riktigt som de var tänkt!

Ja, så mycket mer o berätta tror jag inte att jag har.

Hanna, Hanna, Hanna... Kom hiiiiiiit :) Saknar ju min underbara flickvän!

Lite deppigt... :S