härligt..?

Jag sitter här helt ensam på valborg och lyssnar på slagsmålsklubben. Nej de är inte de minsta roligt. Tvärrt om.
Hemskt deppigt just nu, de bara blev en tvärvändning idag på dagen. allt blev skit. suck.

Imorrn är man ledig också, skulle ju fiska.. menvafan jag har ju glömt köpa maggot! :S får kanske bli nått annat.

Vet inte varför men fan va jag kan tycka synd om vissa människor, verkligen må dåligt. Kom en kille när jag och janne satt och fiskade. Såg sådär riktigt tyst, blyg, försynt och mobbad ut. Han var väldigt tjock och kunde inte fiska överhuvudtaget. Så satt han där vid bänken och åt sin macka och drack saft. Asså jag vet inte, men fan vad jag blev och tycka synd om han, blev o må dåligt som fan. Vad vet jag, han kanske är hur lycklig som helst?
Fråga mig inte varför jag skrev dehär egentligen, de är ok om ni inte fattar heller och ni får tycka jag är pshyko.. de är lungt.

De ska tydligen inte gå o köpa sig lycklig...

Klantarsel!

De är fan inte sant, hur lyckas jag! Så inihelvete klantigt så de finns inte! Åååååh. Lyckades pajja fronten på bilen idag! Mest klantiga jag har varit med om, och så jävla drygt då. Ni anar inte! åååååååååååhhhhh.........!

Nej fyfan va sur jag är nu! Pengar rullar ut som de, inte ska? :...........

?=¤)!=¤(

I helgen blir de iaf fiske i dalälven med janne, ska bli skoj. Hoppas på bra fiske!

"Bilar är mongo, tjejer är sepe"

Trött?

Efter mycket tjat av fansen är de väl dags för en blogg ;)

Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva. hm..
Idag har jag kör rätt mycket teleskoplastare, har "sjösatt" en segelbåt åt kommunen. Båten är en fontän som sitter i en liten damm i parken. Den har jag satt på plats idag :P
Hm när jag kom hem tog jag en redig promenad på ca 1 timme också.. blir o köra hårt på promenader och gym nu. Bara min jävla handled vill bli bra. Föröskte köra lite biceps på gymmet igår men gick ej. :S
På promenaden insåg jag iaf att våren är sjuuukt underbar. Alla dofter, alla ljud, alla intryck. Ja de är en kännsla som är helt underbar. Så väcks de gammla minnen, saknad. Både underbart och mindre härligt. Mycket kännslor på den vårprommenaden va de! Tänk snart är de sommar! brr :) Hoppas denna sommar blir lika bra som förra, men troligen inte.

Nej nu ska jag nog sova. Nickade till antal gånger när jag körde bärgningsbilen på eftermiddagen idag. De är så jäkla läskigt när man inte orkar hålla sig vaken, nickar till och vaknar till av att man har 500 i puls och sliter i ratten så man inte åker i diket. :/ Stanna hjälper, dock bara för stunden. Sova är nog de bästa! har blivit dåligt med de på senaste tiden. GODNATT!

Pöss

Aj...

ajaj. MIN HALS! den gör jätte ont, tyck synd om lilla kursu! :(

Jaha då hade de gått ännu en helg, tiden går så fort. Snart är man 30 år, tjock och singel, Troligen har man inte åstakommit ett skit heller. Hell yeah!

Helgen då, ja de blev lite fiske igår och idag. Men idag var de lite för kallt, så jag åkte hem. En del film har de blivit också. Kan bara tipsa om två stycken Nya "The Hitcher" och "Deja Vu"! Hitcher va sjukt läskig, bästa skräckisen jag sätt på bra länge! en 5a på den! Deja vu var också grymt bra också! 5a! :)

Imorrn är de jobba som gäller igen. Köra dendär jävla matan igen. Jag som trodde jag var klar med den i Fredags men icke. Men imorrn är sista iaf! Löning på Onsdag också, den är sjuuukt efterlängtad och behövs! bilar är dyra! :O

I want.


Suck...

Vafan, ont i halsen, värsta hostattackerna och hes som tusan. De vägrar ju och ge sig också. Har varit kass till och från sen i höstas. Nästa vecka blir de sjukan o ta nå halsprover eller nått. är less på de här nu!

Kommer inte på nån rubrik...

De är fan riktigt jobbigt att helgerna ska gå så jäkla fort hela tiden! Min helg började iaf med att jag åkte ner till karlstad i fredags, åkte hem till bladh och så va vi ut till nyman och hälsade på och grillade lite. Drog även nån raggarunda i kil! haha. Sen lämna vi nyman i skogen, så skjutsa jag hem bladh och drog vidare till stan. Ringde skoghall och träffade han o hans polare en snabbis. Sen blev de sova i bladhs lägenhet helt själv.

Sov hemskt dåligt på natten, vaknade massa. Sen när jag väl vaknade av klockan drog jag o hämtade adam och linda, sen drog vi vidare söderöver. I mariestad mötte vi upp jonatan och började fiska asp. Jävlar va roligt de va, sjuka coola fiskar. Sen åkte vi till karlstad igen och drack lite öl efter en del strul. Förfest hemma hos marie. På arena sen va de sjukt mycket folk, endå stannade vi? iaf några.. hm. Kvällen blev rätt lyckad endå till slut med diverse normänn osv. Alltid skoj i kd :)

Söndag börjades med dyra räkmackor, sen glass och njuta av utsikten nu när de är vår o varmt ;) Folk åkte hem och jag, adam och linda åkte ut på hammarö och grillade. Sen åkte jag och adam också hem, de va fräsigt! :)

Jag har fått värsta hostan helt plötsligt, hemskt drygt! :/

Helg...

Idag far jag neråt i landet, KD som gäller. Ska grilla lite med nyman o bladh ikväll vid dammen. Sen ska ja hälsa på jonatan o fiska lite asp imorrn. Adam och linda ska åka med dom också... dom ska kolla på en hund. Sen far vi upp till Värmland igen och festar lite på lördag. Blir nog kanon! Får bli en kortisblogg idag, har inte tid för mer :)

Förresten, grymt väder!

Ha en bra helg!

PÅSK.

Då kom man precis hem från paradeiset. I Fredags morse åkte jag upp mot Stugan. Kom fram på eftermiddagen nångång. Hoppade på skotern direkt o gasade kanske en timme, fy fan va härligt de va. Sen duscha jag och grejade och åkte till Vemdalen där adam och hans 08 familj befann sig. Hemskt mycket 08or, speciellt emelie. Men de va trevligt endå. Sen gick vi ut på hotellet. Riktigt roligt faktiskt. Kvällen avslutades med mando låtar i våningsäng, adam kröp dock inte ner i sängen med mig förens vid fem, han fick för sig att han skulle somna i soffan för han mådde inge bra, typisk! :)

Lördag vaknades med väldans huvudverk, en promenad till ica och äta lite mat. Sen åkte jag och adam till messligen, hoppade på skotrarna och körde slut på en tank, åkte och tankade nästa och brännde en del på den också. Så sjuuukt bra före de va i drivorna. All snö drev dit. Vi körde fast lätt över 10 ggr. Droppade, sprängde drivor och köra på en skida... ja de va grymt! Sen åkte adam hem.

Söndag åkte jag mest skoter själv, solade lite och hade de allmänt jätte glassigt. Underbart väder och massa snö och skoter. De blir inte så mycket bättre. Dock inte lika roligt att åka o leka i drivor själv.

Idag åkte jag, mor och far upp i en fet driva, grävde ner oss och satt o glassade i solen. Helt blå himmel och sjukt varmt. Så tog man nån repa med skotern och sen va de hemfräd. Gött o vara hemma också. Men de kommer väl vara lite småjobbigt o gå upp strax före 6 imorrn :) Tur att man är lite motiverad endå, för imorrn kväll kommer bilen :D:D:D

Hajtänder nästan...

Julafton nästa vecka?

Ja idag va jag iväg o kollade på den där bilen, den bilen jag har velat ha nu hur länge som helst. Äntligen fick jag chansen o köpa en jag verkligen ville ha med rätt utrustning, rätt färg, rätt skick osv. Den är såå jäkla grym. Åkte dit med brorsan o kollade på den o provkörde lite, sen vidare hem till han o kolla kvitton och papper. Sen snacka pris.
I början av nästa vecka får jag den, eller då skall de skrivas och betalas. Hur fan ska ja kunna vänta så länge?! :D Tur att man åker til stugan imorrn så man får åka lite skoter och grejer. Då kanske man kan tänka på nått annat :) ååååhh sjuukt grym bil! :D:D Är som ett barn före julafton!

Gött med lite påskledigt!

Vuxet.

Skapligt mycket vuxenpoäng jag fick idag då, va upp på banken en sväng. Lyckades ta fel på tiden så jag kom en timme för tidigt, men de gick bra endå. Som tur va. Dom var snälla på banken idag. När jag hade fått de jag vill så sa jag även att jag vill börja pansionspara också! vuxet eller vad? "dom här pengarna är låsta tills du blir 55" Känndes ju helt skumt :)

Ja så ringde jag den där killen, imorrn vid kl 18 smäller de. Fy fan om jag åker gul bil hem sen, sååå jävla häffitgt :)
brrrr vad jag längat! Möe pengar dock. Man lever bara en gång! Får tänka så.

Gött med lite påsk snart också. Skulle egentligen jobba halvdag imorrn men så blev de tydligen inte för mig, va tvungen o göra en grej... typiskt. Sen på Fredag åker jag upp till välrdens underbaraste Messligen. Massa snö, afterski med adam och skoteråkning, kan de bli bättre? Påsk i fjällen är ovärderligt om de är fint väder. Hur underbart som helst.

yeye