hey I´m... glad!

öhm.. idag har varit en ganska bra dag på jobbet, började soft, blev mer soft, och till sist jätte soft :P Skulle köra nå gods till eskilstuna. Träffade på 2 gammla klasskompisar på företaget som gjorde grejerna jag skulle köra. Skojigt. Deras chef körde den bästa på länge också. bara satt mig i bilen o garvade. När jag backade in bilen, öppnade upp där bak o han hade slängt in grejerna sa han "se upp för dårarna, dårarna stängs" jag bara sprang in i bilen o höll på o bryta ihop, hemskt kul! :)

For till Eskilstuna, dom han nästan stänga men jag klarade mig precis, på hemvägen åkte jag några mil extra, närmare bestämmt till skultuna. Där är adam och jobbar för tillfället. Så jag åkte o hälsade på han.
Kom hem vid 7, då bror ringer o undrar om jag ska med o träna. visst säger jag. hemma strax innan 21. äta duscha. Puh. Så sitter man här nu. Snart dags o sova. :o

Im happy  :)

2 dagar kvar? Rock n roll :P

Inte allt för smart.

Jag förstår inte vad jag har hållit på med, hur kan man vara så dum? ett skämt är va de är. Så lång tid också... tur att nån räddade de. Lär ju inte hända fler ggr iaf. Jag bläddrar vidare i boken. För snäll, helt klart. För mesig? ja. För hm... verkligen. suck. Man lär sig iaf av sina misstag.

Nån jävel körde i diket halv 6 i morse, den jävlen, jag är trött! :)

Ökade i marklyft idag, wooho. Trampade cykel. Lite duktig är man iaf.

Nu sitter man här håller på o somna, kanske dags o sova? :) äähhvafan

Dålig Timeing!

Men suck, hade skrivit en lite grejs så hade jag loggats ut och allt försvann! jobbigt värre.

Idag åkte jag till gymmet, började värma upp lite. Körde första övningen, började på andra. RING RING. Jaha då vare en taxi som hade missat att man ska köra på vägen och inte i diket. Bara hem igen o byta kläder. Efter de åkte jag till gymmet och tränade klart! Träningen går grymt bra nu, även fast jag är förkyld! Har hunnit med 5 pass den här veckan! skoj skoj! Får se hur länge de håller innan man blir sjuk igen! :/

Annars har helgen varit ganska händelsefattig, har jour. Har mest blivit filmtittande o en del prat med lite skoj folk.

PIRR PIRR! :)

Nästa helg smäller de? :P

Hej!

Kursu has made it! han har skaffat sig en såndan där blogg han också. Jävlar va häfftigt! eller? hehe

Vi får se hur de går. om han orkar vara aktiv. Men så här på lördagsnatten kännde han att han va lite sugen på o skaffa blogg, han har säkert ångrat de imorrn. Troligen kommer ingen läsa den heller, men lika glad är han för de! :)

Lördag natt, han har jour, men de är stendött! :S


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!