åååhhh...

Jag tror jag är kär. Hon heter Audi S4 och är gul. Hon är till salu :D Men kostar väldigt mycket.

Jag tar de från början. Gick upp i tid idag, vilket händer väldigt sällan på helgerna. Tog en dusch o åt lite frukost sen åkte jag mot västerås. Skulle börja med o handla lite fiskegrejer. Slutade med att jag köpte nått helt annat än vad jag skulle. typiskt. Sen skulle jag handla lite kläder, och för en gång skulle lyckades jag faktiskt hitta nått. Första par jeansen jag provade tog jag. Helt makalöst. Sen en sån där tröja som jag har letat efter o inte hittat nån som passar bra osv. NU hitta jag en! woho.

När jag hade brännt tillräckligt med pengar åkte jag vidare mot köping och lite utanför köping lokaliserade jag morgondagens plan. Färna fiske. Hell yeah! Påväg mot köping hände de, samma ringe (jobbar kompisen) "Du pierre ska sälja sin S4 nu, vi kan komma förbi ikväll så får du titta lite"
Ja dom var här för en stund sen, brutalt jävla snygg. Många grejer är precis som jag vill ha, vissa är lite synd att de saknas. Men denna är i kanonskick! Fick provköra den. De är som folk säger, när man har kört en S4 blir man fast, kan inte annat än hålla med... ååhh. måste ha den. Men de är ju dedär med priset. Mycket pengar :S drygt.

MIn dator fungerar nog som den ska nu också, äntligen. Förresten, de blir en snabbis upp till stugan över påsk också. Gött! Bli lite brun kanske och afterski med adam :D Nej nu blir de o packa lite inför morgondagen.

Över und aut

Hard time

I morgon är det torsdag, veckorna rinner på lika fort som vanligt och de händer inte ett skit i mitt liv. kul. Snart är man 30 och har ölmage. Är inne i värsta depp perioden. Inte glad överhuvudtaget. Har fortfarande ont i min jävla handled också så att jag inte kan träna. Trist värre. Datorn håller fortfarande på o strular också.
Jag tänker alldeles för mycket om dagarna... blir bara ännu mer deppig.
Undra förresten när jag ska inse?
Varmt är de iaf.
Va ett jävla velande på mig också, som vanligt. Vet aldrig vad jag vill osv....


:((

Skit...

...skit och skit, vad allt ska vara skit?

Jaha... ibland funderar man bara på vad som är roligt med livet? just nu är ingenting kul iaf.  Allt är bara skit.
Vägrar bli frisk också. Så har jag lyckats gjort illa mig i handleden. tröttsamt. Så har typ min dator gett upp. Bra. TV suger.
De enda som är något positivt är att de är vår. Ljust ute jätte länge! Men de väger ju knappast upp de andra.
Nej ge mig en sån och en sån så skulle allt bli så mycket bättre... men jag får väl troligen inget av de.

ååh. suck.....

Im shaking...

Ja de va helt klart en händelserik helg. Började med o åka ner mot töreboda i fredags där bladh, jonas och skoghall plockade upp mig. Så drog vi en snabb kebabtallrik innan vi åkte vidare mot Småland, närmare bestämmt Jönköping. Väl framme va de bara in på hotellet o ansluta hos stefan, malmgren, jonatan och nyman. Det var trevligt värre. Många öl senare och mycket skratt så hände de en super rolig grej. De låg en yoghurt på sängen, bladh puttar malmgren så att han landar på yoghurten. Blaff så va de en ganska brutal fläck yoghurt på väggen, golvet och på diverse kläder. Tur att vi bodde på formula 1 :P men hemskt roligt va de iaf.

Lördagen börjades med lite frukost. Sen vidare mot mässan, jag var vääldigt konstig i lungorna och hade hosta. Typ jättejobbigt. bakis va man också. Väl på mässan träffade man massa skoj folk som vanligt. På tal om folk så va de sjuuukt trångt på där inne! Efter mässan va de partaj igen. Jonatans amazonas kompisar var med på hotellrummet. Väldigt roliga killar, förutom en som blev lite väl förfriskad. Snackade en del med gammla lärare i korridoren också. Sen drog vi en taxi in mot Jönköpings centrum. Stannade på nån pub o åt lite. Sen drog vi vidare till "Huset" som tydligen är bästa utestället. Va där lite väl tidigt dock, jag passade på o spela lite black jack o vann faktiskt pengar! woho! :) Ja så va de dans o diverse prat med konstigt folk som vanligt. Gissa vem som tappade bort garderobs biljetten som vanligt... jo, kursu! :/ typiskt!


Söndag drog vi på lite mässa. Handla lite o så.. Sen hände de. När vi skulle hem. Planen var att vi skulle hem till Nyman en sväng före. Han körde först för o visa vägen. Jag, bladh, skoghall och jonas åkte i bladhs bil. Precis utanför jönköping sprang de tydligen ut en hund på vägen. En gubbe framför nyman bromsar. Nyman bromsar. Vi bromsar. Vi hinner dock inte få stopp på bilen innan vi smackar in i nymans bakända i 40-50 blås. När vi trycker till nyman flyger hans bil fram in i gubbens. Inte så jäkla rockigt direkt. Vi ringer polisen och en stund senare står de 4 ambulanser, 3 brandbilar och 2 polisbilar på plats, typ 20 personer sprang de runt där. Efter en stund kom 2 bärgningsbilar också. Nyman och gubben åkte till sjukhuset. Gubben hade ont i axeln och nacken. Nyman åkte också in för o kolla nacken. Vi andra klarade oss.
De va en hemskt otrevlig upplevelse. Läskigt som tusan o se bilen komma väldigt nära o sen smälla. Bilarna såg inte alls fina ut heller :S jäkligt trist. Jaja tur att vi klarade oss iaf.



Mässa

Idag är det fredag, och de är kanon väder ute. Härligt värre. Har inte feber idag heller, bara lite hosta och snorig. Men de är man ju typ jämt vid den här årstiden. Så 13,53 hoppar jag på tåget mot örebro och vidare till töreboda. Där plockar bladh, jonas och skohall upp mig och resan går vidare mot Jönköping där vi ska spendera helgen. De blir mässa och partaj, kommer nog bli dretsköj. öh jag börjar bli stressad, kanske ska börja packa o fixa? Alltid ska man vara i sista sekund :)

Sitter o väntar på ett samtal från banken, undra om dom är snälla nog? läskigt värre... jag kommer ju bli fattig :P
Men men, pengar är till för att spenderas. Såvafan.. man lever ju bara en gång liksom.

Ha en bra helg.

Ja då sitter man här igen...

Precis, nu har de nästan gått en dag till. Men den här dagen har inte varit bra alls. Börja med att försova mig. snoozade lite för mycket och råkade stänga av den. typsikt. Vaknade iaf 7 hoppa i kläder o märkte att fan va ont jag har i nacken, huvudet och halsen... kommer jag bli sjuk tro? Trampade iväg mot jobbet o de gick sjukt segt. Hade ingen ork i kroppen alls. Vid lunch mådde jag verkligen piss, bad samme att skjutsa hem mig. När jag ställer mig innan för dörren står jag o skakar för jag fryser så mycket. Kände mig verkligen som en påse nötter som nån hade hoppa på, ont i hela kroppen. Tog tempen, 38,5 grader. Typiskt! jag som ska på mässa i helgen :/ De förklarar iaf varför de gick så extremt dåligt  på gymmet igår.
Har iaf sovit nån timme nu och tuggat lite alvedon så nu är jag LITE bättre iaf... Snart kommer adam och hälsar på också. Vi ska äta kebab :)

Förstår inte varför jag inte kan släppa de?

SUUJKT sugen på den bilen!! Undra om banken är lika sugen :P

Pimp!

Feeling of vår.

Idag har de näst intill varit vår ute, helt underbart. 10 grader o snön börjar försvinna. När jag cyklade hem från gymmet kännde ja en helt underbar doft... typ vatten. Svårt o veta riktigt... men aaaaah underbart! Men de lär väl komma ett bakslag snart med kallväder och snö. De är ju faktiskt bara mars. I går va de förövrigt -23 grader i fagersta för exakt ett år sen!

Var verkligen 0 motiverad till träning idag, men med den självdiciplin man har pallra man sig dit iaf ;)  de var en såndär dag som man bara vill hem dock. De gick sjuukt dåligt. orkade ingenting. riktigt tråkigt. Men de kan ju inte gå bra alla gånger. Jag persade ju i marklyft igår. Dock va de tyngre än jag trodde :(  Undra om man pallar 200 innan sommarn? tveksamt :)

Ibland kan man få världens konstigaste kännslor, verkligen sakna vissa ögonblick hur mycket som helst. Tänka tillbaka och känna en konstig kännsla över de hela. Hemskt svårt o förklara. Men jag har iaf haft massa såna kännslor idag, skumt, dryg och ... ja härligt?

Hittade förövrigt en starköl i väskan tidigare... den avnujts kall just nu, himmla gött faktiskt :P

Över and ut

mäH!

Ja idag va de måndag igen. En ovanligt pigg måndag, dom brukar ju annars ha en tendens till o vara väldigt trött o sega. Men inte idag!

Har jouren nu, så de blev en del övertid efter jobbet. Kom hem för en stund sen. När jag kom innan för dörren sa mamma att jag skulle iväg o posta lite grejer o hämta ut en paket. Visst, jag hoppade in i sääben och for iväg. Kom till postlådan och stannade till för att lägg i breven. Jaha, plötsligt stog de en polisbil brevid mig. men neeeej tänkte jag. Fan! Jag insåg ju direkt att de hade gått lite fort på 50 vägen (typ 70-80) Han kommer fram till mig o jag sa direkt " de gick lite fort de där" Han "ja de gjorde ju de, får se ditt körkort" De läskiga va att jag var ko lugn.. helt förvånad. Dom kollade upp kortet och bilen osv... sen snacka ja lite med polismannen. Eftersom dom inte hade mätt hastigheten så kunde dom inte göra nått. Han tyckte iaf att de va onödigt o att nästa gång kan de vara kört. Lätt hänt sånt där... nu kör man väl lagligt nån veckan, sen är man olydig igen :S

Känns som att jag har haft flyt många gånger nu, snart kanske de är kört?


Great!

Jäklar vilket härligt väder de va i morse när jag gick mot jobbet. Känns så vårigt. Underbart. Men sen när jag gick hem va de inte lika fint, de va dock då de va som mest vår. Såg en motorcykel, ungarna kom med glass i munnen osv. Men endå äre en massa snö kvar :o

Idag har jag iaf jobbat lite, körde lite lastbil o hjälpte en gubbe o flytta, med bra betalt :) har gått en jävla massa också, fram o tillbaka till jobbet.. är trött i benen. Ja och nu sitter man här, vad ska man hitta på nu liksom? :S

Man ska inte äns hoppas! De blir endå inte så..

Märks att man börjar bli gammal iaf, nästa vecka ska jag nog hälsa på banken o snacka lån och... lyssna nu, PANSIONSNSSPARANDE! hehe..ägg

YES!

Ja vad ska man säga... vilken jävla SKITdag de har varit idag. De hela började när man vakna. satt mig upp i sängen, så började jag blöda näsblod. Jaha. Sen när jag stog o borstade tänderna så tappade jag tandborsten på golvet. Jag va så trött så jag bara ville dö. Kommer fram till jobbet, bärgning på en gång. Missade liksom morgonsnacket!
Kom fram till den där bilen och vilket jääävla strul de va. Ingenting gick vägen o de tog ett år innan jag fick på skiten på fleket. Aldrig varit med om nått liknande! Skaffa aldrig en automat som låser sig totalt! SUCK. Sen flöt iof dagen på rätt bra, tills jag kommer hem. Jag sätter mig vid datorn o tar med ett glas vatten. Fan musiken är för låg, jag höjer lite..... DONK, där låg de ett helt glas vatten på bordet/golvet. Trött man blir. Vad kommer hända här näst? Great!

Mjusik is great!



Rubriken är alltid de svåraste

Jävlar vad duktig jag är på o skriva blogg då, kanske inte så intressant o lite  synd bara att de typ inte är nån som läser den :P

Idag när jag satt o trampade cykel på gymmet kom jag o tänka på en massa saker jag skulle ta upp här i bloggen, undra hur många av dem jag kommer ihåg? typ ingen... :S

Jag har iaf klippt mig idag, en ny frisyr.. woho.

The sounds is the shit också!

Jaja jag kanske kommer på dom där grejerna så småning om :) over and out.

Hjälp

Tog bussen till jobbet idag, sen satt vi oss o tog standard morgonkaffet, även fast jag inte dircker kaffe, men endå :) Sen ringer telefonen och de är bärgning på gång. Väl framme står de en dam i 50 års åldern, hennes bmw ligger i diket. Att tilläga så hade hon kört i diket tidigare på morgonen, och sedan tagit en annan bil dit nu. (En grön merceders)

När jag höll på o dra upp bilen kom ett annat par o frågade damen om hon hade fått hennes bilen stulen, för dom hade fått deras bil stulen nån km bort (även den låg i diket). Men nej de hade hon inte. Påväg tillbaka möter jag en polisbil i full fart, jag tänkte att den nog skulle till den där stulna bilen. 2 minuter senare ser jag polisbilen komma i full fart bakom mig. Jaha... jag körde in i väggrenen o tänkte att jag släpper förbi dom. Men icke.. dom slår på blåljusen och diverse lampor. HJÄLP tänkte jag och stannade till. scary :) Dom frågade om de hade varit nå män vid bilen jag precis bärgat, jag förklarade att nej de va de inte, bara damen som ägde bilen. Skitstressade frågade dom vart hon var osv. Jag berättade att hon hade åkt iväg med en grön merca. Dom frågade lite till och tog mitt namn o tele nummer. Sen ropade dom ut infon jag gav i radion. De blev en ffterlysning av en grön mercan och polisjakt.

Jag åka vidare, skakis som tusan :) några hundra meter bort mötte jag 3 polisbiluar till i full blås o blåljset på. Fick höra senare att de va damens söner, kriminella sådana som hade kört bilen. Och att dom även hade snott 5 bilar till under kvällen. Damen var tydligen en medbrotsling. End of story :P

Fränt!

Marklyft is the shit också. Träningen är så jävla skoj nu för tiden :)

Annars har de mest varit skit idag. TACK!

Mycket de blev :O

Då va de dags igen.

Ja för en blogg alltså...

I helgen va de karlstad. Fredag började bättre än bäst. Grisgris va en hitt utan dess like! :)
Lördagen går jag inte äns in på.
Söndagen skrattades de iaf sjukt mycket vid frukostbordet. Sen va man sliten värre. Sjukt jobbigt.

:/ :/

De va inte lika roligt som man kan tro att skriva blogg idag. Går o lägger mig istället :/

........... haha