Im shaking...

Ja de va helt klart en händelserik helg. Började med o åka ner mot töreboda i fredags där bladh, jonas och skoghall plockade upp mig. Så drog vi en snabb kebabtallrik innan vi åkte vidare mot Småland, närmare bestämmt Jönköping. Väl framme va de bara in på hotellet o ansluta hos stefan, malmgren, jonatan och nyman. Det var trevligt värre. Många öl senare och mycket skratt så hände de en super rolig grej. De låg en yoghurt på sängen, bladh puttar malmgren så att han landar på yoghurten. Blaff så va de en ganska brutal fläck yoghurt på väggen, golvet och på diverse kläder. Tur att vi bodde på formula 1 :P men hemskt roligt va de iaf.

Lördagen börjades med lite frukost. Sen vidare mot mässan, jag var vääldigt konstig i lungorna och hade hosta. Typ jättejobbigt. bakis va man också. Väl på mässan träffade man massa skoj folk som vanligt. På tal om folk så va de sjuuukt trångt på där inne! Efter mässan va de partaj igen. Jonatans amazonas kompisar var med på hotellrummet. Väldigt roliga killar, förutom en som blev lite väl förfriskad. Snackade en del med gammla lärare i korridoren också. Sen drog vi en taxi in mot Jönköpings centrum. Stannade på nån pub o åt lite. Sen drog vi vidare till "Huset" som tydligen är bästa utestället. Va där lite väl tidigt dock, jag passade på o spela lite black jack o vann faktiskt pengar! woho! :) Ja så va de dans o diverse prat med konstigt folk som vanligt. Gissa vem som tappade bort garderobs biljetten som vanligt... jo, kursu! :/ typiskt!


Söndag drog vi på lite mässa. Handla lite o så.. Sen hände de. När vi skulle hem. Planen var att vi skulle hem till Nyman en sväng före. Han körde först för o visa vägen. Jag, bladh, skoghall och jonas åkte i bladhs bil. Precis utanför jönköping sprang de tydligen ut en hund på vägen. En gubbe framför nyman bromsar. Nyman bromsar. Vi bromsar. Vi hinner dock inte få stopp på bilen innan vi smackar in i nymans bakända i 40-50 blås. När vi trycker till nyman flyger hans bil fram in i gubbens. Inte så jäkla rockigt direkt. Vi ringer polisen och en stund senare står de 4 ambulanser, 3 brandbilar och 2 polisbilar på plats, typ 20 personer sprang de runt där. Efter en stund kom 2 bärgningsbilar också. Nyman och gubben åkte till sjukhuset. Gubben hade ont i axeln och nacken. Nyman åkte också in för o kolla nacken. Vi andra klarade oss.
De va en hemskt otrevlig upplevelse. Läskigt som tusan o se bilen komma väldigt nära o sen smälla. Bilarna såg inte alls fina ut heller :S jäkligt trist. Jaja tur att vi klarade oss iaf.



Kommentarer
Postat av: skoghall

de var grymt obehagligt! när man såg nymans bakände komma så nära, men de måste vart långsammare än 40-50.. grejerna som låg löst bakom våra huvuden flög inte ens fram.. hur som helst så är jag glad att vi alla mår så bra som vi mår!

2007-03-19 @ 20:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback