Truckdriver

Brrr, sitter här och fryser... hösten är typ här. Var ju frost o grejer här om dagen!
Kom precis hem, jag och elias har varig i väg och mäskat lite, blir karpfiske i helgen. Får se hur det går. Adam och jag ska dessutom på en Nordicadui träff. Ja elias ska väl kanske också med.

Igår var en lite annorlunda dag på jobbet, men väldigt trevlig. Det hela började med att jag lämnade Fagersta 08.15 för vidare färd mot Hedemora. Där skulle jag packa in ett flyttlas i lasbilen och sedan åka ner mot blekinge, typ karlskrona. I Hedemora väntade Roffe och hans dotter malin(det var malin som skulle flytta). Eftersom Malin skulle åka med ner dom 60 milen var jag endå lite nervös, tänk om de skulle vara värsta skumma personen som var värsta tystlåten och det skulle vara knäpptyst i lastbilen i 8 timmar! Men icke, Malin visade sig vara en hur trevlig person som helst. Vi satt och pratade om allt från himmel och jord och skrattade massa. Sen att hon såg väldigt bra ut gjorde inte saken sämre ;) Fan 60 mil enkel resa känndes rätt mycket i kroppen endå. Framme i Karlskrona mötte hennes kompis upp och vi packade ut lastbilen. Sen var de bara o säga hejdå och fara hemmåt 60 mil igen. Gick förvånadsvärt fort och bra. Trodde jag skulle bli hur trött som helst men klarade mig, är dock riktigt trött nu.
Kl 01.40 var jag hemma igen... 120 mil senare. De är typ som o åka till kiruna, fränt :) Malin lyckades glömma sin blånbok också, så den fick jag skicka idag.


gaaaaah, don´t kursu, dont!

trevligt var ordet!

Xylene

Det finns då konstigt folk. Dete plingade på dörren igår. Jag sprang ner i kalsonger och öppnade. Där står det 2 finkädda nissar med en väska. Den ena säger:

-Talar du finska? (på finlandsvenska)
-Nej
-okej, vänta så ska du få höra en grej.
-Nej asså, jag är inte intreserad.
-Jo, jag tar upp den här (han tog upp en bibel) och läser, så säger du vad du tycker
-ok
-"En man byggde detta hus, men gud byggde allt"
-hah, nej.... flummare, hej då
Så stängde jag dörren, vilka mongon. Så tittade jag ut sen så åkte dom iväg i en ny BMW x5, hm? Undra vart dom kom ifrån?

Är sommaren slut nu förresten, solen sken och himmlen var blå när jag tittade ut så jag drog på mig shortsen och t-shirt. Springer ut och möts av iskalla vindar :) Mornarna är kalla och råa, lika så kvällarna. Mörka är dom också. Man ser ett och annat gult löv ligga på gräsmattan, ja hösten är på G... helt klart. Då är det snart vinter, woho =)

Denna sommar har egentligen varit riktigt dålig. De enda bra var semester. Den var faktistk rolig, hade dock varit skoj med lite längre. Den här veckan var liksom första gången jag badade... slutet på augusti, hm? P&L var en riktig höjdpunkt på sommaren förresten, lär bli mer festival nästa år. De va grymt skoj!

Blir galen snart, ärligt :(

Idioter finns det gott om!

.

Shit, kom nyss hem från chefen. Började med o hoppa på ringen efter båten med samme direkt jag kom dit. Ja och hur skoj var inte de då, typ jätte :) Dunka på rätt bra på vägorna. Sen åkte vi in och grillade lite hambrurgare, gött var de! Efter födointaget åkte jag och chefen ut så skulle jag pva vattenskidor, men efter ett par misslyakde försök att komma upp sket vi i de, eller vi hade inte riktigt tid heller.. skulle plocka upp hans dotter på andra sidan sjön.
Sen satt vi en stund o bara snckade skit, trevlig kväll. De hela avslutades med ett rejs till fagersta, jag vann, pecka tvåa. och daniel åkte vi om i runt 200, han var inte riktigit med i tävlingen :P

Hoppas man aldrig växer upp och blir för mogen.

Fredag imorrn, eller ska man säga igen. Helg nu igen liksom... tiden går jäkligt fort. Denna helg blir iaf took lugt, har jour o grejer. Ska sova massor är tanken, se massa film och allmänt softa.

Nej nu är jag fan döende trött, ska nog sova även fast klockan inte är så mycket

Ja, vad ska man säga liksom

Ja, vad ska man säga?

Dom tog upp en ganska rolig grej på radion. Den såkallade vädertermen "uppehåll" användes typ bara i sverige, norge och finland. De var lite lustigt, för det är ju ett ord som används jätte mycket när man pratar väder här. Vad använder dom andra länderna i stället?
Men så började dom fråga sig, vad uppehåll är. För igentligen kan man ju inte säga att de är uppehåll från regn, som de menas när man pratar om de. Kanske uppehåll från fint väder och vad är fint väder? ja, det var ganska skoj o höra de på radion. :)

Lagom är rätt skoj de också ju, inte många länder som anväder det. Hur mycket är lagom igentligen?




Vafaaan, jag blir ledsen och nästan... ja nästan förbannad. Eller igentligen kanske man ska säga knäckt? I dönt knöööw


nån som vill gå på dejt?
:)

shit day

ja de är precis vad det har varit idag, en jävla skitdag. Var döende i morse, efter att jag sovit riktigt kasst, drömt massa skumma drömmar om att jag blev klämd under en stor grävmaskin osv. Sen satt jag tydligen på mig en trjöjja mitt i natten...hmm?? Västeråspolisen ringde o väckte mig vid 3 tiden och behövde hjälp med en tankbil som hade var med i en lite olycka, eller rättare sagt rätt stor olycka. Men våran bil är förliten för lastbilar så de va bara att sommna om, vilket inte gick! :/

Allt på jobbet gick åt skogen, ingenting gick min väg idag. Lastbilen jag körde gick sönder också! Hoppas på en bättre dag imorrn.
På Torsdag ska jag ut till chefens nyabyggda hus med sjötomt och åka lite ring efter båt och grilla lite med jobbarkopisar, lär bli helnice! :)
Sen lutar de mot att jag ska ta E körkort nu, CE alltså. Långtradare... fan va coolt ;=)

Nu är de orkaner, bomdod, mor, katastrofer osv överallt sammtidgt. Folk dör som flugor. Jorden är påväg under. Men vad ska man säga liksom?

asdf

Måndagar är aldrig goa efter en hård löradg. Var rätt sliten i morse när jag gick upp, känndes att jag hade varit igång i helgen iaf.
Jobbat idag, de hela började med att jag drog iväg på en trafikolycka, inge allvarligt men endå en krock. Sen va de gods som gällde. De bästa på hela dagen var när jag kommer in på ett hårställe och de står vääärldens snyggaste och sötaste tjej där och tar emot paket och skriver under. Nästan så man blev kär påengång :P Lite senare under dagen hände de igen, ännu en riktigt fin tjej... dagen var som räddad 2 ggr :D
Hm han inte mer än komma hem så va de iväg o jobba igen, kom hem vid 20 tiden,  typ 3 timmar övertid.
Nu är jag trött.
Dagens tankar har kretsat kring one persone.

Jag har sår och blåmärken på armarna, vadfan har jag gjort?! :)



shit

Idag är man sleeeten som få, börjar bli gammal och bakis!

Helgen blev inte riktigt som det var tänkt , men jag tar det från början.
De hela började med att jag for till kupolen i Lördags där jag mötte upp Elias och Linda. Sen gick vi och letade på Sanna och Emma och tog en lite bit mat. Väldigt kul att träffa sanna igen! Just ja, emelie dök upp också.
Lite senare var vi hemma hos sanna. Drack lite öl och softade sen drog vi vidare mot Martin och kräftskivan! Där börjades det, min plan var ju att de skulle bli en lugn kväll men icke. När mintun kom fram var det kört. Var iaf väldigt roligt på skivan. Men sen skulle vi tydligen in till borlänge och krogen. Ungifär där slutar mitt minne.... SKRÄLL :/

Har fått lite återberättat, tydligen blev jag utsläng från krogen. Jag drack nästan 2 st Hackspätten, 10or! Anders hade ringt mig o så svara en tjej som sa "Är du Andreas kompis?" Bladh sa "ja" så sa hon typ att anders skulle komma och hämta mig. Jag var tydligen lite lätt berusad. Snällt av tjejen och killen att hålla kolla på mig en sväng.
Sen skulle vi typ gå. Då började vi tydligen kasta gatstenar, skylter och hoppa i grushögar. Inte bara jag som var skyldig denna gång! Sen han elias och jag tydligen med en brottningsmatch som slutade med att jag inte fick luft och höll på o dö eller nått :) Tillsuta hammnade vi hemma hos erik, eller jag han bodde inte där för lägenheten var vattenskadad, ett rum var golvet borta på det andra rummer sov vi i.. PÅ GOLVET! Lite hårt kanske och inte fanns det nå vatten heller. När vi vaknade gick vi ut och fattade itne vart vi var. Hittade dock rätt snabbt staoilmacken. Sen kom de skjuts. Idag har jag bara varit såååå trött och aaaap bakis, fan va drygt.


Några highligts.
Den som nackgreppet tar får nackgreppet tåla, haha
En tjej står i ett fönster och skriker att vi skall sluta, När jag börjar springa med händerna i luften och peka finger. Sammtidigt som jag skriker Fuck you, fuck you. 20 meter senare hamna jag i en grushög. Ja man kan ju undra vart man fick den iden ifrån?

Nej fan jag lär sova nu, Men vad ska man säga liksom. Hade endå superskoj. Idag har vi skrattat massor åt gårdagen :) De är jäkligt trevligt folk i gangnef, de är en sak som är säker!

You, naaajs

Haaaj

Nu är jag redo för lite party, snart dras det vidare till dalarna. Naajs. Kul att bladh kommer också!

wooho

Hej

Inte allt för mycket aktivitet här på senaste tiden, lusten och orken har inte varit på topp. Jag förstår inte hur man inte kan orka göra vissa saker som egentligen inte är jobbiga alls. Man kanske lär sig med åldern. På tal om åldern så börjar 20års dagen närma sig, 27sep. Det ska bli såååå skönt! =)

Life goes on. Jag jobbar om dagarna och försöker träna efter jobbet. Går rätt bra, har kommit in i rutinen förutom att man blev sjuk förra veckan. Ovanligt när man väl börjar komma igång? nej.
Förra helgen var jag i sjöboda med elias, hade väldigt roligt. Mycket skratt och nice rudor :) klockrent

Nu i helgen blir de kräftskiva i dalarna, närmare betämmt i gagnef med sanna o co. Niiiice :)

Hmm vad ska man mer skriva, typ att imorrn är det helg. Hemskt skönt tycker jag, har varit en ganska tung arbetsvecka endå... inte så ofta jag känner så faktistk. Då uppskattar man helgen lite mer iaf, hoppas den blir skoj.

Den 31 har jag kickoff med jobbet igen. skoj skoj. Gocart, fyrhjuling, god mat, badtunna och lite alkohol. De lär bli helnice, förra gången var iaf en hitt ;)

Sova bör man annars dör man, godnatt.

?

Vad hände??

Jaha

Det var inte igår jag skrev här senast, men jag har bara inte haft nån lust alls. Känns endå som om de inte är så många som orkar läsa heller.

Semestern är slut, för 2 veckor sen! Har jobbat 2 veckor nu.. har gått förvånadsvärt bra även om jag börjar bli sugen på mer semester nu. Han inte med allt jag ville på mina 3 veckor ju.. :o

Nu har jag nog kommit igång med träningen igen, har blivit 4 ggr hittils den här veckan. Går helt ok också för att ha haft uppehåll på drygt 3 månader på grund av den där rackarns handleden. Ja och den där rackarns handleden vill fortfarande jävlas med mig vid vissa övninger, vilket inte alls är bra! :/

Livet i övrigt är ganska tråkigt för tillfället, är bara jobb och träing som gäller. Blev extremt partysugen idag också, när jag pratade med Bladh. Har blivit sjukt lite av den biten i sommar. Och de lär ju inte bli nått  dom närmaste helgerna heller! booring

Sommarn för övrigt har varit ganska kass. Jag vet inte men jag har inte den där sommarkännslan som man brukar ha. Bada, sola, grilla massa, softa, fiska, dricka öl osv osv... vart är de liksom. Jag har inte äns badat i år? illa. Får skylla på vädret.

Life is a bitch.


Fru, frågeteckning.