pämp

De har varit väldigt dåligt med bloggnade nu på senaste tiden, men tiden och frammförallt orken har saknats. De har nog hänt rätt mycket på senaste tiden. Har fiskats en del, har jobbats massor, har festats en del också. Har haft o göra om vi säger så och mer blir de. Börjar semestern nästa vecka, jobbar alltis sista dagen imorrn. Ska bli så jäävla skönt. Ser verkligen fram emot lite ledighet nu!
Ledigheten börjas med att jag drar till Borlänge imorrn efter jobb, de ser jag fram emot. Kommer troligtvis bli rock n roll, men de är väl som vanligt de :) De bästa av allt är ju att slagsmålsklubben spelar, dom är ju bara för bäst.
Sen blir de att softa några dagar i början på veckan. På onsdag sen är planen att jag ska åka ner till nyman och hälsa på o fiska lite. De lär bli nice, men de är bara 90% spikat. På fredag drar jag från nyman vidare upp mot värmland och karlstad. Där ska de tillbringas några dagar med lite partyparty, lite fiske och lite softande/badande/glidande, typ :P om de nu blir nice väder, men de får vi hoppas på.
Vet inte när jag kommer hem från värmland, men när jag kommer hem blir de nog slappt några dagar, typ ta igen sig. Så ska jag förska fiska rätt mycket, även med elias. Nice. Får se om jag orkar åka upp till stugan också, men de känns långt och dyrt... men vi får se.
Hm.. de var iaf början av semester, den kommer ju säkert ta slut jättefort :(

Ice climbing..

haha, de smset var skujt oväntat och sjukt coolt :)

snark

Tiden räcker fan inte till!

midsommar, skitgrej. Funderar på o dricka mig redigt berusad o däcka här hemma. Tragiskt.

Ice Climbing?!?

Imorgon!

Ja, imorgon ska jag blogga! Har varit mycket den senaste tiden!

puh!!!

Söndag, ja söndag är alltid söndag. Man sitter här på kvällen och vet att helgen är över och de är jobb som väntar. Söndagskännsla känns aldrig bra.

Helgen då, den har inte varit så händelserik, men endå så har den de. I går tog min kusin studenten. Drog på mig kostymen i hopp om att vara lite fin. Åkte iväg till skolan och tittar på när alla klasser kommer utspringande. En sak är säker, de var SJUKT varmt att stå i kostym i 30 grader sol + att de va vindstilla. Jag var döende.
Efter de drog vi iväg hem till kusin och skulle fira vidare med mat och presenter. Fast precis då fick jag en utryckning, nått klant som hade fått punktering. Två timmar senare kom jag billbaka, då hade jag missat maten + presentöppnandet. Så jävla typiskt. Jag fick iaf mat så jag blev mätt också. Kvällen blev lugn sen, var fyllechaffis till lite folk.

Idag då, jo ni. Jag började dagen med o käka en kass frukost. Sen drog jag iväg och jobbade lite. Kom hem o käkade lite mat, sen åkte jag och farsan och la i båten. Sen ringde telefonen och de va bärgning på gång. Fick bärga en såndär jättegammal bil från typ 50 talet som hade pajat lite. Fränt. När vi åkte med bilen på flaket mot sala ringde polisen och sa att de hade skett en singelolycka som låg lite dumt till (den låg på taket typ mitt på vägen). Men eftersom jag var i sala, typ 7 mil därifrån fick brandmännen putta undan bilen ner i diket (tur att de bara var en lite polo). När jag väl var framme vid polon såg jag, shit. De va bara skrot av bilen och taket va helt platt typ. Tänkta att fan, nu lär de vara blod här och mycket riktigt så va de massa blod i bilen.
När jag såg blodet och hur bilen såg ut tänkte jag att fan de här lär ha gått riktigt illa. Men tydligen hade de inte gjort de. De kom en unge som bodde en bit bort och berättade att hon som körde bara hade fått ett rejält jack i huvudet/pannan och att händerna skars upp en del. Pojken syster hade varit först på plats när bilen låg på tak och tröstat kvinnan i bilen. Eftersom bilen låg på tak så va de en hel del blod i taket och man såg hur hon hade satt händerna i taket. Var även en fet blodpöl på asfalten. När jag kom fram tänkte jag "hjälp vad läskigt med blod" Men när jag väl såg blodet och de var de inte farligt alls. Skönt. De enda som var äckligt var att de satt lite hår i överkanten på dörren och taket. Frågan är bara hur man lyckas volta så illa i 70km/h på raksträcka. Hon hade extremt tur för hon tung in i ett träd som gjorde så hon flög ut på vägen igen och inte rakt in i skogen bland massa stora träd, då hade de kunnat sluta riktigt illa. Mycket ska man vara med om.

Helgens planer utförda 2 av 3. Dock den där 3 jag SKA göra! måste!

Sjuuuukt varmt är de också. Sitter o svettas även fast man sitter still och när man gör nått är inte o tala om. gaaah. Igår vid 24-01 tiden va de liksom helt ljumet och jag satt i shorts o t-shirt. Hur gött är inte de? Vad roligt de ska bli o jobba i den här värmen imorrn, eller?!

Walk idiot, walk...




a

Men jävla skit?

pshyko

Puh säger jag bara, de är varmt att jobba i denna värme! Fick världens huvudvärk idag bara för de! Men visst, de är rätt gött endå :) Fick värsta inpulsgrejen precis innnan jag sluta jobbet, "fan jag drar till borlänge o handlar lite kläder" Sagt och gjort, direkt efter jobbet drog jag te kupölen. Rätt bra ställededär, inte som skit västerås. Alla ställen under samma tak, och affärerna är ett snäpp bättre än på andra ställen faktiskt, iaf vissa.
De värsta är att jag verkligen hittade precis vad jag ville ha den här gången, utan några problem alls typ. helt otroligt och för en gångs skull va de fan billigt också.. de känns riktigt bra nu! sen blev de en bonus grej också, men de va bara bra iof. Tack den snygga tjejern som hjälpte mig ;) höhö. På tal om tjejer, usch vad de är härligt med sommar när alla tjejer är lättklädda, väldigt mycke vackert o titta på ;P

åh så ska de vara sjukt varmt inne så man inte kan sova...rödsprängda ögon, huvudvärk och endå kan man inte sova bra. De värsta är att jag börjar bli rädd för mig själv. Drömmer så sjuukt skumma grejer. Inatt vaknade jag och trodde att min pengahink var ett huvud som bara ruskad. Så typ vaknade jag och sa tyst, tyst? Drömmer ofta att de är folk i rummet. Helt sjukt :/

Va blire?

Nationaldag.

Ja idag var det sveriges nationaldag, vilket innebär att de är röd dag nu för tiden. Röd dag = ledig dag = FAN VA GÖTT :D De va verkligen behövligt i denna värme, för varmt är vad de är. Man ska inte klaga! De får man göra senare i sommar om de nu kommer vara en varm sommar. De jobbiga med denna värme är dock att de är så jävla varmt på övervåningen på kvällarna. De är drygt som fan o sova då! :S
Vad har jag då gjort denna härliga nationaldag? inte så mycket faktiskt. Eftersom jag och Janne var iväg och fiskade igår blev de rätt sent innan man kom i säng så de var väldigt mycket läge att sova länge idag, vilket jag gjorde. Tog en redig promenad på lite mer än 2 timmar när jag hade vaknat, underbart. Efter de laga jag mat o tog en dusch. Sen blev de en massa bilåka och träffade en person, vi var hem och åkte lite fyrhjluing. iiii

Nu sitter jag här. Trött som få. Varmt som tusan. lite solbrännd på axlarna... ja de är nog fan sommar nu. Funderade och räknade förut och kom fram till att de går sjuuukt mycket pengar på bensin nu. Lär nog fan lugna ner mig med åkandet :S

jag vet inte. vissa grejer är bara jobbiga. andra är de inte.

Student och dalarna

puh, vilken vända de blev. Det hela började med att jag drog ner till forshaga efter jobbet i torsdags. Plockade upp Skoghall på vägen och drog hem till sanna och drack lite öl. Planen var väl att de skulle vara lite rajtantajtan men de va ganska dött så tillslut hamnade vi ute i regnet på gettot och sen drog vi hem till emelie. Jag, elias, jonas, skoghall, emelie, mossig. Kanske va nån mer, minns inte. Ja där somnade vi tillslut iaf efter en del winnerbäck och armbrytning.

I Fredags var det studeten, vi drog till skolan ganska tidigt. Så började de regna, så typiskt. Sen kom studenterna utskrikande från skolan, då började regnet ösa ner. Jäkligt trist men de va jäkligt roligt iaf. Sprangrunt o kramades och delade ut blommar, pissblöt. Vissa var glada, andra fulla och en del ledsna. Hur som helst va de iaf jäkligt skoj! Sen börjades de festas igen. Planen för kvällen var arena men först drog vi på förfest på campus, eller de va inte riktigt campus men nästan. De va elias ludvikakopis som bodde där. De va lite halvkasst drag där faktiskt. Skedde en del missöden också, men allt blev bra tillslut även om man blev fattigt, typiskt :D Arena var riktigt roligt. En del studenter och mycket dansanade. Kvällen slutade med att jag bommade taxin. Hittade dock mossing och vi lyckades hitta en taxi som körde oss för dom pengarna vi erbjöd. I forshaga var allt dött och de vara bara o gå och sova.

Just de, när vi var på campus blev de visst bestämmt att vi skulle åka hem till sanna i gagnef på diverse studentgrejer och fest.
Så i lördags skulle vi åka, jag vaknade o var hur pigg som helst och tänkte att jag kunde köra rätt tigigt men när jag gick till gettot så var mickebovärd och elias där. Elias och mossing hade blåst och sett om dom hade nå alkohol i blodet. Elias var grön men mossing hade 0.9promille. Så jag blåste jag också och de visade sig att jag hade 0.6promille så de va inte läge o köra nå bil då. Så vi fick vänta ett par timmar till innan vi åkte. Jag tog med mig Sannas kusin och åkte direkt till gagnef. Där väntade student tjohejsan med diverse släktingar, presenter och mat. Sen blev de fest. De riktigt riktigt roligt faktiskt. Mossing gjorde kvällen, han var dyngtankad :P Vi spelade bland annat bränboll, jag gjorde första vurpan i de fuktiga gräset ;P Sen började mossing sparka alla på benen när dom sprang, vilket resulterade att dom flög som fan. jag höll på o dö av skratt. Sen började han tacklas och greja.. haha, även tjejer: När vi va påväg hem kom mossing cyklandes på en cyklen som han hade snott.. men som tur var visade de sig att de va sanna cyklen. Förövrigt däckade mossing på golvet efter brännbollen. Ja ... de va en sjukt rolig kväll iaf.  Tack sanna!

Hm idag har de varit rätt slappt, typ asfint väder så vi grillade lite och har mest softat. Nu är jag Aptrött och ska sova. Drygt o jobbar imorrn efter en sånhä tripp! :o

vemodigt.