EF

Dåligt med blogganade på senaste tiden. Vet inte riktigt varför, tid har jag ju haft. Men de är väl som vanligt orken som saknas.

Ja vad har kursu för sig då. Jobbar gör han som vanligt. Har en så tråkig körning för tillfället, men om 2 veckor upphör den. De ska bli sååå skönt.

Förra veckan hände väl ingenting speciellt, inte under sjävla arbetsveckan iaf. Övningskörde 2 dagar, och tränade 2 dagar. De var väl de enda roliga typ. På torsdag kväll kom däremot Hanna, väldigt trevligt. :)

De blev en hel del mys i helgen, såg nån film. Hade även jouren så Hanna fick följa med på ett jobb :) som tur var blev de bara ett jobb också. På lördagen skulle vi ut på en fyrhjulings tur med håkan och christin. Vi skulle åka till "Farmen", alltså den plats där dom spelade inte just Farmen för många år sedan. Fränt :)
De blev en heldags tur, tog en bra stund innan vi kom fram efter diverse fastkörningar i bäckar o grejer. Väl framme grillade vi iaf korv, väldigt gott! Sen började de blåsa och snöa massa. Vi begav oss hemmåt. Snön/regnet gjorde iaf mig dyngsur! Hanna klarade sig bättre för hon hade flytoverall. Men kalla var vi, shiiit va kallt de var! Sprang in i bastun när vi kom hem. När vi hade ätit åkte vi bort till håkan där de väntande några kalla öl och badtunna, de var trevligt :)

Idag var de måndag igen, lika trött som vanligt. typiskt. Har varit och övningskört 2 timmar idag. Så jävla svårt de ska vara. Vissa grejer går bra men andra inte :S nu ska jag iväg och träna, även fast halsen gör lite ont. Sånt man inte orkar bry sig om, då skulle man aldrig få träna.

TYP

Men shit kursu. så mongo

_kursu saknar sin underbara flickvän_


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback