It's been a bad day. Please.

Varit ett flitigt bloggande på mig senaste tiden, vet inte vad som har flugit i mig.

Inatt/morse hände de nått konstigt med min bil. Pappa skulle cykla till jobbet vid 5 tiden. Han kom upp till mig och sa att min bil lyste (?!). Ja tydligen så lyste bromslyserna, precis som om man tryckte på bromsen. Skumt. Jaha tänkte jag, då har den väl dragit ut allt batteri när jag ska åka sen. När jag varknade såg jag att Anton hade skickat ett sms vid 2 tiden, "Dina baklysen lyser" Alltså var dom tända från minst 2 till 7, får aldrig igång den tänkte jag. Men den startade utan problem som tur var. Påväg till jobbet lyste de konstant. Folk måste ha funderat vad jag höll på med. Ställde in den i värmen på jobbet när jag kom fram och då slutade de. Lät den stå och tina upp hela dagen. Min gissning är att de var nån givare eller nått som frysit. För bromsen låg inte på när man åkte iaf. Skumt var de iaf! :)

Idag körde jag sista dagen "Markörning" också, åh vad skönt. De är typ en världeslös körning. gött. Så imorrn vet jag inte vad jag ska göra, eller jo typ... men endå inte. Vad gjorde jag förut?

Jobbade lite övertid idag, sen drog jag och tränade. 2 dagar irad, woho. Planen är att de ska bli träning 5 dagar irad + 2 promenader eftersom jag har 0 planer i helgen så får jag väl träna lite iaf. Trist helg :/ Får pilla lite på bilen eller nått också kanske. Förhoppningsvis kanske de går o åka skoter?!! Som jag längtar efter de :( Men de ska då alltid börja töa hela tiden, typ som idag på dagen. Men farsan ropade nyss att de snöade. Jag sprang till fönstret som ett litet barn och tittade och oj vad de snöade. love it! :)

Vilken icke bra dag jag har haft idag, kännslomässigt. Värsta formsvackan. Vet knappt varför. men endå.. de borde inte vara så. Varför är jag som jag är? :(

Blev en del idag också, iof bara massa dret. Nån kanske tycker de är intressant.

Min Hanna, saknar henne, massor, hela tiden.

Plötsligt händer det.

Idag när jag slog upp ögat kom jag på att de skulle komma snö. Jag sprang ut ur rummet och tittade ut, oooh yeah. Snön kräkte ner. Då hade jag ett stort leende på läpparna kan jag säga. När jag kom ut insåg jag att de hade kommit en del. Var massa snö på bilen som skulle borstas bort. Men jag var lika glad för de :)
Påväg till jobbet hade jag ett leende på läpparna hela vägen. Så härligt de kan vara med lite snö, hoppet har liksom tänds igen. SKOTER SNART kanske?! :D De snöade typ hela dagen. Och de var en upplevelse.
Körde en lastbil med totalslut däck. Började med att jag inte kom upp från första stället, oväntat. Sen var jag jättenära på att krocka. Bilen bara gled i slowmotion, tanten i bilen såg vättskrämd ut och tryckte rejält på gasen vilket räddade en eventuellt kollision. De gick verkligen bara rakt på. haha. Jag och min "lärling" skrattade massor :)
Senare på dagen kom jag och skulle göra en västersväng. Men de ville tydligen in bilen som gick rakt på och in i en stolp med en hastighetsskyllt på. haha, först blev jag lite rädd men när vi hade böjt tillbaka den lite började jag garva så jäkla mycket. Haha :) Blev som tur var inga skador på bilen heller!

Skottade snö hemma hos mormor och morfar efter jobbet, vilket vinterkännsla jag fick. Första vettiga skottningen för denna vinter liksom. aaaah :)

Träna gjorde jag sen också, vilket gick segt. Insåg att jag måste ta tag i mig själv nu. Inte hålla på och slavra med träningen. Måste rör på mig mer liksom. Känns som jag gått upp i vikt. Lär komma in i en såndär period jag hade för ett tag sen. Inge onyttiga grejer och träningen gick bra. Men känns som man har så mycket annat att göra! :S Får ta mig tid! grr!



Tänker så mycket på Hanna, Vill vara med henne nu!
Saknar dig mkt!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Hah, jag vet inte om jag ska skratt eller gråta? förstår inte...

hej håå

Nu har jag varit sådär onyttig, igen. Har precis ätit pizza och druckit cola. När ska jag komma in i en sån där bra period igen med mycket träning och inte alls mycket onyttgheter. Framförallt inge cola! grr.

I helgen var jag i värmland hos min underbara Hanna, på fredagen blev de lite oplanerad bio med skoghall och jennie. Såg Försoningen, tror jag den hette. Den var inte sådär super bra direkt, den var typ OK. Efter filmen drog vi hem till skoghall en snabbis och fikade lite innan vi åkte till Kil och sov.
Lördagen jobbade hanna, så jag umgicks med skoghall. Vi åt lite och framförallt så snackade vi lite planer ;) Sen blev de långfika med med folk.
Senare på kvällen hade vi bokat lite bowling på nöjes. Jag, Hanna, Skoghall, Jennie, Adam, Linda, Viktor, Anders, Carro och Jocke. De var roligt. Under vem som vann? typ jag! woho :D Efter bowlingen satt vi oss och drack lite inne på nattklubben. De slutade med att vi beställde in ett helrör och kom hem halv fyra, typiskt men ganska trevligt :)

Igår hände nått skumt, när jag kom till datorn efter att jag hade legat o halvsovit framför tvn så hade jag loggats ur från MSN, sen stog de att "Du är inloggad på ett annat ställe" OK? Efter en stund kom jag in igen. Då hade jag blivit omdöpt till en länk. Jag gick in på länken och där var de ett långt klipp på nå irakiskt jox när dom bommbade massa amarikanska fordon o grejer. SKUMT? Min msn har alltså typ blivit hackat, känns bra!

Senare på natten vaknade jag av en sjukt konstig dröm, fast de känndes inte som en dröm. Jag trodde jag var vaken men kunde inte röra mig. Jag tog i allt jag kunde men de hände ingenting. Jag försökte sätta mig upp men kroppen var död. Jag fick för mig att de satt någon på sängkanten ( de var en mörk grej där typ) som höll fast mig, men de känndes liksom inte att han gjorde de. Jag fick panik och efter en stund ruskade jag på huvudet och då vaknade jag. De var helt galet skumt! :o

Idag har jag varit i Västerås och köpt en ny säng också, hoppas den är skön. Är så svårt o känna i affären liksom. När jag sprang runt där på IKEA blev jag såååååå himla sugen på att flytta. Såg massa grejer jag vill ha i min lägenhet! :) vill nu!!

Oj, nu har jag skrivit ganska mycket.

Hanna är helt underbar! Saknar henne.


öhm..

Ja vad ska man säga, hej.

Jaha, då var de snart helg igen. Sköönt! Åker ner till Värmeland imöra, tar med mig jan-e också. Trevligt med lite sällskap. Ska bli väldans skoj o träffa Hanna. Känns som de va länge sen sist fast de inte var de. Saknar henne!
Ska nog umgås med skoghall lite också, hanna ska jobba lite så. Iof kanske vi ska hitta på nått också, vi får se va de blir. Trevligt blrie nog iaf! :)

I Tisdags och idag har jag övningskört från skinskatteberg ner till eskilstuna. De är ciruks 10 mil. Gick faktiskt riktigt bra o köra. Hade fått för mig att de skulle vara jättesvårt o få platts på den jätte krokiga och smala vägen. Men de gick fint. Sen kom jag ner till eskilstuna. Shit tänkte jag när jag skulle backa till i porten. Tog om 1 gång bara, vilket man kan göra även fast man har kört i 10 år. Då blev jag stolt och glad. Okej de var lite snett, men de var endå ok liksom! :)
Idag lyckades jag fatiskt ännu bättre, blev helt rakt! Då blev jag jätteglad :D
Uppkörningen blev förresten framflyttade ännu en gång, suck. Denna gång på grund av lastbils brist :S Jaja, nya tag sen. Kanske var lika bra. För kännde mig inte riktigt redo. De ska jag vara nästa gång!

Är sjukt trött. Har jobbat 8 timmar övertid denna vecka och så har jag tränat nån gång... tröööött.

Kursu, varför, varför, varför? :/


EF

Dåligt med blogganade på senaste tiden. Vet inte riktigt varför, tid har jag ju haft. Men de är väl som vanligt orken som saknas.

Ja vad har kursu för sig då. Jobbar gör han som vanligt. Har en så tråkig körning för tillfället, men om 2 veckor upphör den. De ska bli sååå skönt.

Förra veckan hände väl ingenting speciellt, inte under sjävla arbetsveckan iaf. Övningskörde 2 dagar, och tränade 2 dagar. De var väl de enda roliga typ. På torsdag kväll kom däremot Hanna, väldigt trevligt. :)

De blev en hel del mys i helgen, såg nån film. Hade även jouren så Hanna fick följa med på ett jobb :) som tur var blev de bara ett jobb också. På lördagen skulle vi ut på en fyrhjulings tur med håkan och christin. Vi skulle åka till "Farmen", alltså den plats där dom spelade inte just Farmen för många år sedan. Fränt :)
De blev en heldags tur, tog en bra stund innan vi kom fram efter diverse fastkörningar i bäckar o grejer. Väl framme grillade vi iaf korv, väldigt gott! Sen började de blåsa och snöa massa. Vi begav oss hemmåt. Snön/regnet gjorde iaf mig dyngsur! Hanna klarade sig bättre för hon hade flytoverall. Men kalla var vi, shiiit va kallt de var! Sprang in i bastun när vi kom hem. När vi hade ätit åkte vi bort till håkan där de väntande några kalla öl och badtunna, de var trevligt :)

Idag var de måndag igen, lika trött som vanligt. typiskt. Har varit och övningskört 2 timmar idag. Så jävla svårt de ska vara. Vissa grejer går bra men andra inte :S nu ska jag iväg och träna, även fast halsen gör lite ont. Sånt man inte orkar bry sig om, då skulle man aldrig få träna.

TYP

Men shit kursu. så mongo

_kursu saknar sin underbara flickvän_


Aj

Idag gjorde jag och jobbarkompisen någonting som vi tyckte var ganska manligt och fränt. Vi brukar få för oss o köpa typ pizza o grejer på Fredagar. Så vi började snacka om de redan i onsdags, men kom fram till att "fan vi måste verkligen prova den pizzan, den är ju hur frän och manlig som helst" Pizzan vi pratade om är en Calzone med en inbakt hamburgetallrik ;P Vi orkade inte riktigt hålla oss till Fredag så vi beställde en varsin idag. Haha. Men det var lite av en flopp faktiskt. Var inte riktigt lika gigantisk som man hade tänkt sig. Men de värsta av allt var att de smakade skit. Pommesen var ju degiga som jag vet inte vad. alla blev en stor sörja och passade inte alls bra ihop. DEG DEG och DEGIT. Men de var iaf coolt! :)

Jag tänkte skriva de förut, men glömde borde de så jag skriver de nu. Jag har varit fast anställd i ett år, nu första januari. Shit... tiden går fort!

I morgon åker jag ner till underbara Karlstad, bästa staden. Ska bli skoj, kommer lite folk, blir lite öl. party osv.
Så blire ju självklart o träffa Hanna också! weeei, som jag har längtat... eller längtar! :) sååå härligt! =)=)=)

Uppkörningen är nu framflyttad också, måste börja köra som en tok nu! Satana!


?

Ja nu har man börjat jobba som vanligt igen, inte massa lediga dagar mitt i veckorna osv. Känns bra, behöver verkligen fulla löner nu. Men känns endå som om jag vill vara ledig mycket mer. Vill åka skoter, skidor osv, gör massa. typiskt.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva... hm

Kan skriva att Hanna var här i helgen, vilket var underbart. Vi såg bland annat Arn och åt på resturang. Arn var faktiskt rikgit bra endå, trodde inte den skulle vara så bra. Överskattad liksom. Men den var bra! hade iaf väldigt mys, som alltid med  Hanna :)

På torsdag har jag egentligen uppkörning, men lär avboka den. Har inte hunnit köra alls mycket. Kan iaf inte backa. :S Känns så jobbigt. ångetst osv :( ååååh

Jag såg en av dom bättre filmerna jag har sett på typ hur länge som helst igår. Den hamnar nog på min topplista tror jag. "Hooligans" Eller om den heter "Green Street Hooligans" Den var iaf sjukt bra. Måste ses!

Gymmade igår också, för fösta gången på bra länge. Gick bättre än vad jag trodde. Men endå riktigt segt, känndes att de var ett bra tag senast. Måste verkligen ta tag i detta nu!

Så tog jag en spruta igår, vilket jag inte har gjort sen ja, hm, jag kommer inte äns ihåg. De var iaf via Räddningstjänsten. Hepatit A och B (Stavas de så?) var de iaf. typ mot gulsot o grejer. Ska vara skydd när man är ute på olycka osv och hanskas med folk. Gjorde inge ont iaf :)

Men kursu, snälla, varför :/

öhmhmh

Nu har man varit ute på lite äventyr igen. Eller, de hela började med att jag hämtade Hanna i Ludvika förra torsdagen. Vi tog en sväng förbi Elias och Linda. Var inte meningen att vi skulle vara där så länge, men de blev de visst. De var trevligt. Sen var de bara hem och sova.
På Fredagen skulle jag upp och jobba, så hanna fick vara själv här hemma på dagen. Sen lagades de mat. Janne o Camilla kom över och vi tittade på lite film. Sen var de mysa o sova.
På Lördagen åkte vi till Västerås för lite klädhandling. Gick ju faktiskt ganska bra för min del för en gångs skulle. Blev 2 byxor, skjorta, tröja och skor. Nyårsoutfiten var klar. Gick inte lika bra för hanna dock. Sen åkte vi hem o åt o myste resten av kvällen. Trevligt :)

På söndagen åkte vi ner mot värmland. Hem till Hanna. Fick träffa hennes föräldrar och bror. Dom var inte så farliga faktiskt, tvärrt om... dom verkade faktiskt väldigt snälla :) Sen åkte vi hem till skoghall, där va de typ fullt hus och massa pizzabakande. De hela slutade med ö-råd och picturenary på kylskåpet. Var riktigt roligt förutom att vi förlorade. Klockan blev ganska mycket o vi började röra oss hemmåt efter en korv på statoil. Klockan blev nog runt halv 3.

På nyårsafton började vi gick på stan en sväng, utan framgång. När jag skulle in på systemet var de 40 meter kö, utanför. Så då tänkte vi att vi åker till bergvik. Sjukt mycket folk. Men fick iaf tag i lite grejer efter bara 10 minuters köande. puh. Sen plockade vi upp bladh, drog en donken och for vidare ner mot jonatan och resten av gänget. Efter lite felåkningar var vi framme. Var bara o slänga in väskorna och åka igen, nu skulle vi till borås där vi skulle hämta nina.
Resten av kvällen var väldigt trevlig. Lite häng i jonatans coola bar. Sen blev de 5 rätters middag. Gott, trevligt och ja :) Sen var de rajtantajtan. Jag kom på en ny drink, "Peter pan". Mintu, Jäger och stroh. huh. haha. Vid tolslaget sköts de fyrverkerier och champangen flödade.
Dagen efter var man sleten. Jag o hanna myste mest medans dom andra städade :) Åkte mot värmland på eftermiddagen, segt o köra. Stannade kvar hemma hos hanna över natten och åkte hem i morsen vid fyratiden. Han precis till jobbet i tid :)

Ja, mycket skrot blev de nu, säkert dåligt skrivet också, känndes så. Så har iaf jag haft de den sista veckan på 2007. Typ jätte bra har jag haft de. Har fått varit med hanna en hel vecka, me like :)

Underbar!