Time för some blogg.

Ja nu har de gått ett tag igen. Skyller på att jag inte har tid, eller, egentligen inte eftersom de tar 10 min o skriva ett blogginlägg. Jag får väl skylla på orka istället. De håller bättre :)

Orkar inte riktigt berätta allt som har hänt. Inte för att de har hänt speciellt mycket heller men.
I Helgen var Hanna här, hon kom redan i torsdags så vi han med mycket mys, vilket gillas :) På Fredagen var hon med mig på jobbbet en sväng. I lördags var planen att vi skulle till grängelsberg utan för Ludvika på så kallad driftingtävlingt (Bilar) Var väldigt skeptisk till en början då vädret inte alls var bra men vi åkte dit endå. När vi väl kom fram och drog fram paraplyerna  öste vinden fram. Bitande kalla hårda vindar i typ några plusgrader. Bättre blev de också av att de snöade/regnade vågrätt typ. Kallt som fan var de så vi blev inte så långvariga. Men lite roligt var de o se lite bilar :)
Söndagen spenderade med att sova rätt länge, sen for vi till Borlänge en sväng.

En vecka har snart gått igen. Den här veckan har spenderats med 3 pass på gymmet och rätt många timmar på bilen. Sen har de blivit väääldigt mkt jobb känns de som. Typ 11-12 timmar övertid eller nått. Börjar jobba 04.00 imorrn och slutar vid 18.00. Sen sätter man sig i bilen och kör till karlstad och där ska de supas. Fan de lär bli en tung dag och jag lär vara rätt sleten men vad gör man inte. De är CCC fest imorrn så de lär bli jäkligt roligt. Träffa massa gammalt folk. Skoj!

Inatt drömmde jag en så jobbig dröm. Usch de var inte roligt när jag vaknade heller och jag var på lite smådligt humör pga av den.
Sen fucka de sig på jobbet. Eller med typ ledighet. Men då är allt som vanligt. Jämt när man ska ta ledigt är de sjukt mkt strul o grejer. Nästa vecka ska jag vara ledig Torsdag-fredag. Och sen hade jag bytt skift med jobbarkompisen så att jag skulle få sluta 12.00 på onsdag så jag kunde åka till Karlstad tidigt. Kanske få se Hanna innan balen osv. Men självklart ska en annan vara ledig då så de blir o jobba till typ 16.00. Skräll?

Jaja, skitsamma... orkar

Nytt inlägg

Ja nu var de några dagar sen sist. Denna vecka har jag kört "förmiddag" på jobbet. Vilket innebär att jag har börjat jobba kl 04.00 och slutat vid 12.00. De är väl ganska tungt att gå upp på morgonen men väldigt skönt att sluta tolv! I måndags fick jag gå upp till jobbet också, då var de extra tungt. Gick upp strax innan 3! Men nu är snart denna jobbvecka slut. Skönt. Men jag är lite förvånad över att jag inte är tröttare än vad jag är. Jag tänker på när jag kör. I måndags satt jag väl och nickade. Men resten av veckan har jag inte varit trött alls. Måste vara humöret och värdet. typ.

Annars har de inte hänt allt för mycket denna vecka. Har väl klippt mig, tränat och typ ja, inte mkt mer. Men denna vecka har varit väldigt bra ändå. Humöret har varit på topp. Tack vare Hanna såklart.

Men plötsligt svänger de.......

Var helt säker på att jag skulle få tillbaka min bil den här veckan. Han sa att han nog kanske skulle bli klar till på onsdag. Men nej nej. Jag och bror var där och kollade idag men han var inte hemma. Men han hade iaf skruvat sen vi var där förra gången. Nu hade han iof typ jättelite kvar. Borde vara gjort på typ, inte alls lång tid. Problemet är väl bara att nu jobbar han natt. Så att den blir klar till i morgon är nog inget att hoppas på. Så jävla surt. Åkte förbi han nyss när jag kom från gymmet. Inget skruvande. Gaaah. Då var de kört och nu sitter jag här, bitter. Tåg, de suger verkligen. Just nu skulle jag kunna.... eller nä
Vill ju ha min biiiiiiil! :S

Brorsan var här och trixade lite med sin bil tidigare. Sen var vi ut och åkte lite. De var roligt. Jag blev inte alls ännu mer sugen på att ha min bil? inte alls. Sen åkte vi förbi brorsans polare som har FETA bilar. Asså shit. En BMW M5 med 1200hk. När han startade den trodde jag att jag skulle dö. Den lät som ett jävla moster, så fränt! Stod även en annan BMW där med ca 800hk, Vilka motorer. Helt sjukt fina och allt är i toppskick! Även grannens feting BMW står där. Ja vad ska man säga, vilka bilar!

Som vanligt när jag bloggar skriver jag om min bil, jobb, träning eller idag nån annans bil. Är de roande? :()

Ja plötsligt händer de, igen..... som vanligt. :/
Åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhh

Åker till Älsklingen imorrn, har längtat mycket.

Vädret är kanon, de är sån härlig kännsla med sommar. Ljust, varmt, fint, goa dofter och en härlig atmosfär (de kan inte stavas så?) Skitsamma.Skitnerer

Höll nästan på att glömma, fick fick min första "halvvettiga" roadkill i förrgår. Nått man kan räkna som roadkill liksom. En GRÄSAND! Haha, fan vad de small i 120km/h. :D

järnspikar

Ännu en helg har passerat. Denna helg spenderades ovanligtvis inte med Hanna vilket var väldigt trist. Istället spenderades den med massa jobb. Tror de blev 19 timmar totalt. 12 timmar bärgning och 7 timmar inventering. Bärgningen var ganska roligt endå, var länge sen jag höll på med de. Inventeringen var däremot inge rolig. Satt och knappade in grejer på datorn hela tiden. Inte kul.
Igår när jag äntligen hade skaffat motivation och skitit i att jag hade ont i ryggen. Då åkte jag och skulle tränade. Men precis när jag hade kommit till gymmet, Precis när jag skulle ta tag i första vikterna och värma upp så ringer telefonen och de blev bärgning. Så typiskt. Sen kom jag hem duschade och gick o la mig. Skulle upp och jobba 4 i morse. 20 i tre ringde klockan och vid 3 tiden började jag gå mot jobbet. Var inte så trött då och promenaden var faktiskt ganska skön. Men sen vid 7-8 tiden kom den klassiska tröttheten. Sitter o halvnickar när man kör... hur ska jag klara hela veckan? jag är verkligen för trött av mig för dedär. typ. Lär gå o sova typ jätte tidigt idag igen.

Annars händer de verkligen inge roligt. Men då är allt som vanligt.
Känns som livet rinner iväg och de händer ingenting. Nu är våren snart slut, de är typ sommar. Vafan? kul

Nej jag vet inte vad.... förstår inte. Varför?

Jag vill ha tillbaka min jävla bil, blir galen.

Rubrik

I onsdags var de en väldigt lugn dag på jobbet. Kom iväg ner mot Eskilstuna jätte tidigt och kom hem jättetidigt! Skönt! På vägen hem satt jag o tänkte och ångrade med. Jag hade sagt till adam att han inte skulle komma o hämta mig. Men som sagt, jag ångrade mig och vid halv åtta lämmnade vi Fagersta mot värmland. Väl framme spelade vi öl spel. Sen kom mintun fram och de slutade som de gjorde. Vi skulle till arena, men ingen var in. Vissa kom inte in och andra ville inte, typ. Jag fick nått ryck, vet inte vad som flög i mig. Inte för att jag minns nånting typ men har ju fått återberättat. Så de kan bli när man blir full. Har lite ångest. Varför var jag mongo?

I går vaknade man upp på adam och lindas soffa, sjuukt bakfull. Hur jobbigt som helst. Vi drog i väg till Bergvik och käkade på Subway sen var de bara hem o sova igen. Gjorde de typ hela dagen. Sen kom Hanna, skoghall, bladh och anders. Senare blev de tacos och film. De var trevligt, förutom att filmen var typ den sämsta någonsin och att man var bakfull. Sen åkte jag och Hanna hem till henne och sov. Lika underbart som vanligt!

Idag vaknade vi ganska tidigt endå, iof hade jag satt klockan plus att folk från jobbet ringde hela tiden. Men vi låg kvar o myste en stund. MYS! :D Finns inge bättre. Strax innan 14 åkte vi in till stan, jag skulle med ett tåg då. Usch va de inte känndes bra att åka hem när de var fredag, jag ville inte. Jag vill vara kvar. Jag vill så gärna bo i Karlstad! :S ååhh..

Ja nu sitter man här och har jour. Stendött som vanligt. Men endå rätt skönt. Vill inte ut o bärga. Allra helst inte i detta skitväder. Regnet öser ner. Men i morgon ska jag vara med och inventera upp på jobbet. Kul? hm. Pengar iaf, de behöver man ju..

Nu är de nära, nu får jag snart tillbaka bilen. Han har skruvat massa nu. Borde bli klar typ när som helst. Den kanske tillomed är klar? Shit vad jag saknar den! haha. Sjukt egentligen, men fan. Den är ju liksom jag! :D brum brum!!



Hanna, Jag älskar dig!