Overkill reaktion

Hej hå. Idag har de va en, jag citerar R.E.M "Bad day"

Har sovit extremt dåligt inatt. Vaknade ganska tidigt imorse och kunde verkligen inte somna om. Jag borde vara trött efter en jobb vecka + att jag gick upp jätte tidigt i fredags. Men nej nej. Hade till och med lite ont i huvudet när jag vaknade. Inte bara de, har lite ont i ryggen också. Skitbra!
Sen var jag tvungen att ta en sväng med bilen. Blev en ganska lång tur efter att jag hittade en anna audi som ville rejsa lite. Tänk vad lite slagsmålsklubben och 220 på hastighetsmätaren kan få en glad för stunden. Farligt? ja kanske. menvafan.
Efter de hade jag tänkte pilla lite på den billen, smörjde in skinnet så att de inte slits osv. Så luktar de ganska gott. Drygt är de iaf. Passade på att damsuga dom små gruskornen som hade hamnat på matten sedan i tisdags. Gäller att sköta om pärlan. Har man inget annt för sig så ...
Sen åkte jag hem en sväng, åt och pratade med adam. Efter var de dags för lite träning tänkte jag, han kär lite bröst innan dom stängde. Vilket gick skit. Jävla bröst.. går alltid åt skogen när man inte håller igång. Så trist.
Ja nu sitter jag här. Blir film ikväll, de är en sak som är säker.
Vilken utförlig blogg jag har skrivit idag. hm

Vad ska man säga. asså fan, släpp de. mongo är vad man är.
flåt

Hur ska jag klara mig en vecka till? :(

tvärflöjt

Men kul.

kursu, snälla. ge dig..

idag är det idag.

Haha, precis när jag skulle luta mig tillbaka och börja skriva blogg small de till och ryggstödet på stolen flög bort. Blev en jäkla smäll och mamma och pappa kom upp springande och trodde jag hade ramlat i golvet. Men jag klarade mig och satt kvar. Då var den stolen trasig. typiskt.

Igår efter jobbet var de övning mad brandkåren. Blev en och en halv timme teori om att använda skum. Hur de fungerade och diverse tekniker osv. Efter de var det praktisk övning. Vi fick "larm" om ett diselläkage som brann. Så de släckte vi. Sedan skulle vi fylla upp ett rum med skum upp till taket vilket gick väldigt bra. Bra övning med bra lärare!

När jag kom hem var de nästan bara att gå o lägga sig, så kom i säng strax efter nio men lyckades inte somna. otur.
Anledningen att jag la mig så titdigt var att jag började jobba kl 04 i morse. När klockan ringde funderade jag vafan de ringde så tigit för, men fattade ganska snart varför :( Var ganska trött på morgonen men har inte varit så jätte trött på dagen. Lär bli de ikväll.
Ja då vet ni de, säker jätte intressant.. hm.

I helgen händer de typ ingenting, tyvärr. Förutom jouren då. Hoppas på att få jobba lite. Annars lär helgen bli boooring. Vill ju träffa Hanna egentligen :(

Har förresten drömmt massor dom senaste nätterna.

Men. suck...

åh, typiskt

Ja nu var de ett tag sen de blev nånting skrivet här. De beror på att jag har befunnit mig bortom civillistationen och datorer. typ iaf
De hela började med att jag och Hanna hoppade in i gula faran förra lördagen (mamma och pappa åkte sin bil) och styrde kosan mot stugan i Messligen. Drygt 6 timmar senare var vi framme, wiie.. sjukt med snö. Jag och Hanna hoppade nästan direkt i skoteroverallerna för en första tur. ojojoj, underbart.
2 av dagarna blev de skidåkning. Ena gången i Tändalen och andra i Ramundberget. De var roligt men lite kallt.
Skoteråkning har de blivit en hel del av, men de är inte mer än rätt. Så underbart. Jag älskar verkligen fjällen. De var väldigt roligt att Hanna gillade att köra också. Hon har faktiskt kört riktigt mycket, vilket gillas :) Skotercross var vi iväg på också, de är fan manligt. Deras skotrar is the shit och ljudet är bara för coolt. Vädret har förövrigt varit kanon också, en smutta kallt dock. Men men, sånt man får ta. Messlingen is the grej!

Ja och nu är man tillbaka i vardagen, jobb jobb och förhoppningsvis träning. Inte allt för upphettsande faktiskt. Snart börjar jag med dom nya körningarna också. Inget jag ser fram emot. Men de är ju iof bra med tanke på mina planer. Jag vet dock inte när de sker, eller hur de ska ske. Men de visar sig med tiden.

Åh, ikväll är jag lite mindre glad. typiskt.

Vad ska jag göra??

Vet inte om jag orkar skriva så mycket mer, har nog förresten inte så mycket mer att skriva för tillfället. Men jag har ju iaf skrivit lite!

Eller förresten, måste skriva att jag har en helt underbart flickvän som jag älskar väldigt mycket. :) puss på dig.

ja vad ska man säga...

GRATTIS till körkortet älskling!! Så himmla roligt för dig! Blev väldigt glad jag också! :) weee!

Ännu en dag på jobbet utan nånting att göra. Eller en vända till soptippen och hämtning av en lift på 8 timmars arbete. de tog kanske 2 timmar på sin höjd. Trisst. Blev en del Quake3 idag också, Samme fick stor styk idag... igen. De är iof roligt. Blev även lite CS idag, vilket jag inte var lika bra på.
Idag sa en upp sig också, vilket var väntat. Detta kommer innebära nya arbetsuppgifter för mig. Svårt att förklara men de kommer innebära att vi kommer vara 4 st som kommer att köra fyra olika körningar. Man roterar alltså. Men allt handlar om godskörning med lastbil. 2 av veckorna bara bil och 2 av veckorna bil och släp. Vet inte vad jag tycker om de hela igetnligen. Eller jo de vet jag nog, de kommer bli trist och drygt. Jaja, vi får se de kommer bli! Börjar nog inte med de förens om 3-4 veckor. Frågan är vad jag ska göra fram till dess, pallar inte o gå runt o bara gå som jag gör just nu. Fast jag är iof ledig nästa vecka! :)

Ikväll lär jag packa inför kommande vistelse 43 mil norrut i underbara messlingen. Ska bli så himmla skönt att komma bort lite. Helt jätte underbart att få komma bort till VINTER och alldeles alldeles jätte underbart att få åka skoter och skidor. Att Hanna följer med gör saken inte sämre!

hm, varför.

Hole in one

Hemskt vad de suger att inte ha nånting att göra på jobbet. Hela förmiddagen drev jag bara omkring och gjorde typ ingenting. Eftersom allt folk var borta började jag och Samme lira Quake ;) Jag vann med 58 - -13 innan Maj kom! :) hehe.
 
Sen drev jag omkring lite och kom fram till att jag skulle börja skruva i min bilrackare. Hade läst massa på internet om grejer som var vanliga fel när bilen bettede sig som den gjorde. Så jag gick på "Yslangen" direkt. Vilken fullträff, efter typ 15 minuters skruvande fick jag bort den och de visade sig att den hade en rejäl spricka på drygt 2 cm. PRECIS som de var i den artikeln jag läste på nätet igår. Klockrent. Åkte iväg till motorforum och beställde en ny såndär grej för 140 kr! Billigt och bra.
Eftersom jag inte får den nya delen förens på fredag fick jag laga den gammla lite med superlim och silvertejp. Sen var jag ut och provkörde och den tjuvnöp ingen luft vilket gjorde att bilen gick kanon! Som ett skott :) Blev så himmla glad och satt bara o flinade när jag var ute och åkte ;P Vilket drag de var i den förresten, hade nästa glömt :P

Har tränat 2 dagar nu också, har rätt mycket träningsverk i triceps sedan gårdagen. Antagligen lär jag ha rätt mycket i bröst imorrn. Blir lätt så när man har haft uppehåll. Inte för att uppehållet var långt men de var endå ett uppehåll. Plus att de var med sjukdom inblandat. Hinner inte riktigt komma igång med träningen än eftersom jag blir borta nästa vecka. Men efter påsk, då jävlar! :)

åh, jag längtade så sjukt mycket efter helgen i dag. Blir lätt så när man inte har så mycket att göra. Då flyger tankarna iväg på massa annat. Både roliga och tråkiga saker.

hm...

pust

Hej!

Hm, var ett tag sen sist. Har hänt lite grejer iaf. Typ förra veckan var ju Hanna här och som tur var blev jag magsjuk! yes. Var så jävla jobbigt. Men men, blev frisk till slut. Blev inte att göra så mycket grejer, vi hade tänkt att träna o greja men icke. Till helgen drog vi iaf till Västerås och jag skulle köpa en jacka, men hittade ingen. Iaf inte i rätt storlek eller färg. Men då är allt som vanligt då. Trötta har vi förresten varit, väldigt trötta :) hm, sen åkte Hanna hem. Var iaf trevligt att ha henne här en hel vecka trotts omständigheterna!

I söndag skjutsade jag Hanna till Ludvika. Efter de lekte jag och Elias lite. Vi rejsade. Gick inge bra. Vi sprang runt i kupolen och tog en fika. Vi lagade mat och tittade på film. De var trevligt.

Ny jobbarvecka är de också, är väldigt lite att göra för tillfället, vilket suger totalt. Idag har jag bara gått och inte gjort nånting i flera timmar. Så trisst. Man känner sig verkligen dum. Har snackat mycket skit med chefen dock :)

I helgen åker jag och Hanna upp till stugan också, ska verkligen bli hur underbart som helst. Som jag har längtat. Ska bli sååå underbart. Hoppas de verkligen blir vettigt väder iaf.

Var tvungen o köpa en ny jacka igår också, har ju ingen hel och de kan ju vara en fördel när man ska till vintern. Typisk. Dyrt.

Bilen är lite kack också, åhh. Vet inte riktigt vad de är heller. Den laddar inte som den ska jämt. Måste in o felsöka den och grejer efter jag kommit hem från fjällen. Mer utgifter. Lär ha nya däck också och lite annat små kraffs. UTGITER?! gaaaaah. Fan går aldrig att spara nå pengar.

hm..




Typiskt

I Fredags fyllde Linda 20, så då var det maskerad hemma hos henne och adam. De var min första maskerad, och de var jäkligt skoj! Min Peter pan outfit var ju klockren. Tack Hanna för den :)
På lördagen styrdes de partaj igen, de blev nöjes. Men, var inte så rock n roll. Hanna kom in in heller :(

Hm, är hemma från jobbet. Igår på förmiddagen började jag må väldigt dåligt och jag var tvungen att åka hem. Frös som en hund och hade antagligen feber. Den kännslan försvann senare mot kvällen och övergick i smärtsamma kramper i magen. Tillslut spydde jag. Kul. Typ magsjuk när Hanna äntligen är här..... suck.

orkar inte skriva nå mer... har inge ork.